Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast majstore. Pokazao si da znaš, možeš i hoćeš kao malo ko...Sinoć se vidjelo zašto si No 1.
ko nije uzivao u mecu djokovic federer taj ne zna da uziva.Preljep tenis sa obe strane federer je u strasnom naletu ove godine a jos pre dvije su mnogi govorili da treba da se povuce.Mislim da su sva trojica nole fedex i rafa vrhunac ovog sport a i olicenja dobrog sportiste kao i dobrog covjeka.
Koje budele ostavise komentare ,Boze sacuvaj,prava rulja.U zdravlje bolesnici..
..nole mi lici na osunjecen racku ..
Nole, napušim ti se q-rca.
Kontam gdje postoji u mom komentaru nesto uvredljivo pa nece prodje komentar, pa mogu samo konstatovati da vas na....jem zajedno sa filterima ;))
.
Polako, Federeru bodovno ovaj Rim i nije bio bitan ;) Mozda i zato nije bilo neke strasne volje sinoc...Djokovic pak brani poene i naravno da je onaj njegov \"krik\" i izraz odusevljenja prikaz recenog o njegovih 200% protiv fedexa ;) I ja samo govorim o maestru, da je to covjek zbog koga gledam tenis, jer ga on cini ljepsim, igrajuci na svoj nacin. A Djokovic, da bar malo manje tapka onu lopticu kad servira, bio bi mi malo drazi :)
@@struca@ Kakav ranisan, njemu treba jedna bensedaca u vugla da ga ne boli zeludac od cetalja :)))
Djole, svaka cast!
popi bolan jedan ranisan nemoj trpit ako nemoras
Izgubiti je sportski, al dok novica nosi prvi reket svijeta,i vlašadija iz rs koridora nosi prvu motiku svijeta...okopaše sav krompir...ljudi se samo bave poljoprivredom i dr..kaju na prekogranične uspjehe ! pih
@Federer.... Kupio si fedexovu pricu na Nadal igra svoj maximum samo sa njim da bi ga pobijedio i da svoj tenis zasniva na pobjedi Federera, pa si to prenio na Noleta. Djokovic jeste igrao svoj najbolji tenis poslije Melburna, ali treba priznati da fedex ide silaznom putanjom kao i svaki sportista u njegovim godinama. A stoji i nepobitna cinjenica da ni jedan od danasnjih tenisera nece dostici njegov uspjeh. Iako navijam za Noleta, moram priznati i divit se svakom poenu koji fedex osvoji. I u odbrani on napada u sami ugao terena, sto je odraz vrhunskog sportiste, a nazalost to nije Noletov slucaj. Nole ide dosta na siguricu (barem ove godine), bez prevelikog rizika, direktno na suparnika daleko od ivice terena
Sine dobar si,ali će te Rafa pomesti kao u reklami za KIA-u!!
Odvratan mi je !