Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
udri sr.bine
svaka cast djokovicu i od ostalih naroda i narodnosti. na kraju krajeva i on je osjetio na svoj nacin sve ove nepravde na balkanu - njegovi su sa kosova. u glavnom, covjek je bolji i od federera i od nadala, pristojno govori engleski (i moze se sporazumiti i na njemacom). kada su ga jednom predstavili kao hrvata nije reagovao koa vi kreteni ovdje. ja sam bosnjak/bosanac ako nekog interesuje.
@bbbb-fino zboris momce!
sta ste se ba srbi upalili? culi smo mi za djokovica i znamo da je srbin. pozdravljamo njegovu pobjedu. pa necemo sad jos tri prsta dizati.
@U Jesi li ga vidio?Najbolji na svetu!Crkni od muke.
Okorjeli srpski ce.tnik.!
“Mudri ljudi govore zato što imaju nešto da kažu. Budale zato što moraju nešto da kažu.” Činjenica ko god da si BUDALA SI ! ! !
Ajde pacenici, sto se to ne javljate, pa SRBIN pobijedio, opet i opet i opet. Necete moci spavati.
Al\' vidite mu one face, prava smrdinska. Steta.
Vidi se da niste gledali mec :)