Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je bio na vrhu forme, sto se tice tehnike bio je samo iza boga, tj Rogera Federer-a. Na daleko najbolji forehand, solidan backhand, odlican slice i jak servis. jedina mana je da je visok 2M i naravno sa igracima poput Rafe i Noleta koji sve vracaju, imao je uvijek problema. ali na betonu ako je u formi moze svakog pobijediti.
Nek je sa srecom. I pored svih nesreca jos ga i babo zavi u crno.
Osvojio US Open 2019 godine... 👀Informisi se novinarcicu tzv
Čuj nije daleko od istine. To je jedina istina, on kad krene lupat po terenu samo se nadaš da će van terena ili u mrežu...seriju od 3-4 forehanda nisi mogao branit
Šveđanin Soderling, Del Potro, Tsonga i sad Italijan Beretini igrači sa najjačim forhendima. Brutalni su, ko pamti Soderlingove razarače?
Naravno. Delpo je ljubimac publike gdje god se pojavi, za razliku od onog neobrazovanog mamlaza Kljokovića koji se navukao na oči cjelokupnoj teniskoj javnosti koju (s izuzetkom krezzube vukašistanske dijaspore) čine civilizovani, obrazovani i kulturni ljudi. Bravo, Delpo!
Vamos, DelPo!
koji ekspert je pisao ovaj clanak i izabrao bas ovu sliku sa peskirom preko lica?
Žao mi Delpe, ako je sve ovo istina. Može sad da krezzavi po Ušću sa Džumijem i Troickim dok čekaju Noleta da idu na tekmu Zvezde.