Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kaki. Vakcina NE preventira bolest, NE sprečava prijenos iste, NE daje nikakvu prednost prilikom oboljenja (lakši simptomi). Dakle, mrš.
Novak nije pozivao ljude da se ne vakcinišu. Nije antivakser. Svako individualno treba da odluči za sebe, da li da se vakciniše ili ne. Evo, na primjer, ni ja se nisam vakcinisao, pa sam živ i zdrav.
Djokovic je uobrazena arogantna svinja
Agresivni divljak i chetnik
A tek za koju deceniju kad uoči javnost da narod umire upravo zbog te vakcine... bit će kasno...
Da su svi fizički spremni kao Đoković i da imaju na raspolaganju iste medicinske usluga na raspolaganju.... Svi bi živjeli preko 100 godina.
Kad ga nemogu zaustavit na terenu probaju zabranama
najpametnije što pročita napisa "budžetlija"..nema dalje
Pričaj matori o koroni a u tenisu Nole je GOAT !!!😂😂😂
Da su svi kao sto su spanci ubijali po južnoj Americi nikoga ne bi bilo…
Sve ovo kaže stric ljigavca Rafe koji je pljuvao po Djokovicu još i prije pandemije Jos ovaj idiot od strica kaže "da su svi kao Djokovic" Tu se sve i zaustavlja na "da su"... ali nisu.. Da sam i ja neka vlast, ali nisam. Dakle, nemoj mlatiti praznu slamu i mislit da si relevantan.
Smrtnost povećana 20% + u svim zemljama Evropske unije i tu proporcionalno broju vakcinisani po zemlji i to izrazito kod mlađe populacije (iznedaditis) od kada su počeli ubrizgavati ovo bio oruzije ljudima. Ovo je lako provjeriti u EURO memo i pored toga ima jos idiota da napadaju ne vakcinisane. Nevjerovatno, ljudi su stvarno postali zombiji
suti prdohane stari.. bocaj se kolko hoces, okani se tudjeg izbora
Jah, a Nadal bas puca od zdravlja.
nepotrebni komentari ni od oceva a ni od striceva... da li ste ikad culi da se oglasio rogerov dajdza?
Prosla fora.... Čuti i dobar....