Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Forumasi , na stranu zavidnost prema komsijama , ali Nole je bez premca najbolji i pri tome kulturan ! Nikada nikoga nije povrijedio , sjetite se samo Ivice Kostelica \" spreman sam kao nacisticki vojnik 1941. \" , zato blago Srbiji sto ga ima !
prestani umakati prst u pakšu , i to će dati rezultate
ev ti racku sto ces nas zaustaviti, nas niko nije zaustavio, pa ni ti jado!!!
Možete dislajkati kolko hoćete, al ja navijam za Nadala, za Đokovića se nema šta reći, momak je odgojen i nije ljakse, ali meni nije simpatičan. Sem toga, teško da može ponoviti prošlu sezonu, živi bili pa vidjeli.
Motivise ga SEXY ĐOKOVIC... www.smjesne-slike.blogspot.com
@ tuzlak nema šanse da si ti tuzlak. možda si bio . šta je sa četina tri prsta ?
ne rise
gogi, pretpostavljam da ti je ime Goran.\"Najgore je braniti udarce koji se udaraju pri penjanju loptice,Tu nema rijesenja,,,jako tesko se tu Spanac brani...\" stari, ako nisi Goran Ivanisevic molim te da sutis. Imam osjecaj kao da savjetujes Nadala... Hahhahhhahha... Eto on nije znao nista dok mu ti nisi reko.
Probaj vise da trcis, mozda to pomogne.
S tom igrom kakvu igra,poslednjih godinu dana ..NADAL ne moze ni do seta prici Noletu...Siguran sam i ubjedjen da ce imati problema i sa Marejem ...Nole jako dobro igra, em sto je ojacao mentalno, i fizicki je u savrsenom stanju....sto nije bio slucaj kod njega prije dvije godine..Najgore je braniti udarce koji se udaraju pri penjanju loptice,Tu nema rijesenja,,,jako tesko se tu Spanac brani...
Sad imas neki novi super reket sa njim ces uspjesti sigurno!!!!
probaj, ali dabogda
Probaj ga zasutavit s nekim hladnim oruyjem il s utokom!
Nadam se da će ti uspjeti da ga smjestiš par stepenica niže.