Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu dosli bolji od njega, nego su godine dosle po njega, a to je razlika velika. slazem se za Nadala da njegova igra ce uzeti danak za koju godinu (vec uzima), ali i on je veliki covjek i veliki teniser. Za mene je Federer jedan i jedini u tenisu. Za ljubitelje Djokovica, da se ne naljute. On je veliki igrac, ali mu mnogo jos nedostaje da se izgradi kao covjek i da bude kao Federer i Nadal u svjetskim okvirima. Ovako, ostace zapamcen ipak, za sada, kao "veliki igrac" i da ne bude, nemojte se ljutiti, ali je tako, u debeloj sjeni pomenutog dvojca..
A ko je to dosao bolji od Federera?
I Pele je bio Pele, al su sad dosli neki novi i bolji od njega
Ha-ja Volim djokovica, ali federer je federer. Nemoj da se ljutis:-)
Ha-hahaha, smiješni Bosanci! Samo nek' je Federer babo! Aha-hahaha!! Vi ste carevi, Tite mi :-)))
Al se zato zna i ko je babo tenisa! Jedan jedini ROGER FEDERER!
Zna se ko je broj jedan!!
Nadal je veliki igrač ali će sa svojom tehnikom namještanja i udaranja lopte, visokim izmasima iznad glave sa strašno puno torzije u zglobovima, od sebe će napraviti invalida do 30-te. Treba samo pogledati Federera, zna odigrati svaki mogući udarac to je to, tehnika nema dalje.
Nisam neki veliki fan Nadala, ali fakat je veliki čovjek i sportista i kapa dole za to. :)