Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno jedna lijepa vijest danas. Nadam se da cemo imato jos dobrih vijesti uskoro kada ispadnu troprstasi u narednim mecevima.
Karastrofalan dan za BiH sport,Djokovic,Tipisarevic i Troicki ubiljezili pobijede.Jedina svijetla tacka u BiH sportu juce je poraz Jankovicke.Sa a.lahom u ustima k.lanjamo na 24% teritorije sto brzem porazu Djokovica,sto bi bila naj veca istorijska pobijeda BiH sporta,veca od cak i toliko popularne sjedece odbojke.I nije nama sto nas V.lasi j.ebu.nego sto nam uz to i usi zavrcu
Za OBADVIJE teniserke, inače, travnata vimbldonska podloga mjesto AHAHAHAHAHHA
Klajsters najjaca...Razbija
jes mi drago sto necu vise gledat americkog papka koji se jedva pokrene.... i ceskog teniskog trgovackog putnika
nadam se da nece SISAT..A Serena wiliams ispasti