Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah,ali u paklu
Povećalo vam ga KEVI nepismenoj!!!!
Dobar je onaj warvinka, cini mi se da je na US openu podaleko stigao, naravno nije ni blizu kvalitete Federera, ali ipak...
Lijep je ko lutka!!!
Švicarska ima slabe tenisače, naravno izuzetak je veliki Fedex, pa nemože čovjek sam... Ako pogledamo druge reprezentacije, Španija, Francuska, Argentina...tu su sve tenisači koji dolaze do polufinala i finala velikih turnira. Koliko pratim slabo je Švicaraca...zašto da rizikuje ozljede.
Jel\' ovo googlov automatski prijevod? Takav je poraz doveo pod povećalo - hallooooo, taj izraz ne postoji u nasem jeziku, \"dovesti pod povecalo\" \"Opravdao je Federer svoj izostanak umorom nakon nastupa na US Openu...\" - Federer je svoj izostanak opravdao umorom.... - 3 razred osnovne.
čovjek jednostavno umoran i gotovo...zašto ga odmah optužujete i da je igrao umoran opet bi izgubili