Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin covjek. Za sve tenisere uvijek ima samo rijeci hvale, cak i za njegove najvece protivnike Nadala i Djokovica. Idemo peRFect, osvoji i ovaj turnir!
Hvala Ljubičiću, velikom igraču i humanisti. Veličanstven egzibicioni meč je održao u Zetri sa Ivaniševićem i sav prihod od prodatih ulaznica je poklonio u humanitarne svrhe. Veliko hvala još jednom, lijepo je znati da postoji takav Čovjek.
~~ tipstar1x2 . bloger . hr (Ove razmake samo spojite i to je adresa bloga) Navratite i pogledajte 3 mjeseca rada i pametnog igranja. Pokazao sam da se trudom i zalaganjem može zaradit pristojan novac, ne neka ekspresna zarada već laganim ulaganjem do solidnog profita. Moje brojke mogu govorit umjesto mene. U 3 mjeseca sam zaradio preko 10 000 kn uz prosjek od 71% pogođenih listića. Svi moji listići su objavljeni na blogu i mogu se vidjeti u arhivi. Ako vam se sviđa viđeno kontaktrirajte me na MAIL : [email protected]~~
ali imao je prekrasnu karijeru i na tome mu mogu samo čestitati na tome HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH! bravo Sax ne znate ni svojim rijecima napisat da valja ;)
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada!http://alenmema.stiforphr.com
I na tome mu mogu samo cestitati na tome
I moje čestitke sjajnom teniseru i čovjeku !
Gospodin covjek, bio i ostalo bez obzira na sve...Samo aBd da razvalis i ovaj turnir bas kao sto si Dubai prije par dana... :) :)
e, kolko puta je u clanku upotrebljena rijec krasno, divno i prekrasno, idite u k...c krasni, da ste samo zagora i alan ford citali bolje bi se pismeno izrazavali
Sve najbolje Ivane..veliki covjek i sportista!
Hercegbosna ipak ostaje sa još dva igrača u TOP 100. Bilo bi odlično da i Bošnjakistan uspije ubacit jednog igrača, barem u top 500, mislim da ona Munevra nije loša.
Roger sve vise zvucis ko Rafael sa tim komplimentima za muske prijatelje