Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vamos Rafael
Koji ba fanovi? Bolje recite SRBI i niko vise. Sinoc gledam sah stream na twitchu, Hikaru Nakamura, i pita jedan srbin u chatu za koga je navijao Hikaru i finalu wimbledona, kaze Hikaru za Kyrgiosa. Svi ljudi u chatu osim srba se sprdaju sa djokovicem, zovu ga Novax Djocovid, Novax Deportovic itd. Niko ga bukvalno ne voli osim srba i fgr bahliya.
@gubljenje Ne mrzim ja Novaka prije svega, a pogotovo ne jer je srbin. Nebitan mi je i on i cijeli teniski kolektiv, jer ne pratim uopste taj sport. Ja ti kazem cinjenicu da Novaka niko u svijetu ne voli osim Srba i FGR. Lik je antipatican, antivakser, lomi i baca rekete, nekulturan je, gadja djecu lopticama, svadja se sa sudijama, lazira dokumente itd.