Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ko diro Dzumi, jel ko vrijedjao???
nema od tebe napretka ni za jos 10 karijera igranja tenisa
nazalost uvijek ces biti challanger igrac,kad nemas "glavu"za vece domete steta
Nek ima iko u bosni da je probio led. Inace svi odose u Hr
tako je samo se ti vrati na celendzere
Prođe Damir, al jedva, nema od njega ništa, jedva on danas sa 897 igračem, jadno...
zna li iko kada pocinje prodaja karata za mec u BEL??
Zgadio mi se ovaj mali
ovom strašilu svi predaju mečeve. kad ga vide pobjegnu. sreća pa se odrekao bih u "korist" srbije.
hehe majmune
eh moj Damire, bio si prosle sedmice na Flushing Meadows, igrao sa najboljim igracima svijeta, imao si sanse da napredujes a opet si razocarao. Sad igrati te Challangere je kao protiv Champions League igrati neku prijateljsku. Slusaj mene - to malo love sto si skupio, otvori kafic ili restoran i daj casove tenisa.
ma sta je zaradio..ima tu i koliko se zavalio do ovih zaradjenih kakav kafic,kupi sebi stan od 50kvadrata ,plazmu i sjedi gledaj tenis na njoj..sotane ti za cugu i grickalice :))
Dabogda svaku izgubio.