Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umoran je momak ipak svaki dan je ograo u zadnje 2 sedmice. samo tako nastavi. trud vjezbanje rad i rezultati nece izostati. i ako Bog da jednog dana da nam budes medju top 10.
bravo :)
vjerovao sam u Damira, kad tad je njemu moralo ocepit. Jos prosle godine on je najavio ulazak u top 100 kao cilj za sezonu, ali od tog nijebilo nista. Ove godine odma na startu sezone ostvaruje cilj.. svaka cast!
Tokom meča Damir je bio previse nervozan.Nema veze bit će bolje Damireeeee
kako neće kad. prije svakog meča popije 25 litara kafe i 40 red bullova
Hajmo malo realnosti, svi mi Damira volimo inavijamo za njega. Gledao sam mec i inace pratim Damira, igra dobro ali daleko je jos mnogo od vrhunskog tenisera. Ne znam da li ce to ikad biti ali bi bio jako sretan da to postane i ne samo on nego bilo ko iz BiH, a nastupa pod nasom zastavom. Za sada se to nazalost jos ne nazire. Realno lose je igrao nocas, pravio pocetnicke greske, psihicki bio jako nestabilan. Puno srece u nastavku karijere.
kad npr jedan djokovic ide na turnir za njegovu pratnju se inajmi pola hotela. osim roditelja, brata, jarana i sada vec zene, tu su dva trenera, kondicioni, psiholog, maser....za svaku priliku neko. kad nas dzumi ide na turnir tu je samo njegov otac koji mu je i trener, i maser i psiholog i brat. nije imao novca ni mamu da povede u australiju i u ove egzoticne zemlje. kad odrastes na ikar konzervi pod granatama bez osnovnih sredstava za rad i napredak i pored svega udjes medju 100 najboljih NA PLANETI (87. a ima jos da se penje vjeruj) a dolazis iz j*bene bosne gdje samo politicari i lopovi dobro zive.... care on je nesto izmedju sportiste i madzionicara i ja mu se klanjam do poda
@nalix ne ne druze svaka njemu cast i kapa do poda nisi me dobro razumio. Ja sam komentar napisao sa sportskom analizom i samo te cinjenice ne ulazeci u te stvari koje apsolutne stoje. Danas je biti uspjesan u bilo kojem sportu u BiH cista magija. Ustvari obicnom covjeku je prezivjeti magija. Ja sam ovdje iznio samo sportsku analizu i tu smatram da treba biti realan, a znamo kako nasi novinari i vecina ljudi pada u neke glupe euforije i preuvelicava se sve bez prave analize pa nas to uvijek kosta kao recimo kod rukometa gdje smo dobili samarcinu. Cisto sportski komentarisem ;)
Dobice Damir i za 2.mjesto vise $$$ nego mnogi kokuzi sto mogu za godinu ,neki ni za 10 godina...i ono se naslo ostavljat negativne komentare. Bravo Damire,za finale,svaka cast Zmaju !
nije u tome fazon
Steta