Hajmo malo realnosti, svi mi Damira volimo inavijamo za njega. Gledao sam mec i inace pratim Damira, igra dobro ali daleko je jos mnogo od vrhunskog tenisera. Ne znam da li ce to ikad biti ali bi bio jako sretan da to postane i ne samo on nego bilo ko iz BiH, a nastupa pod nasom zastavom. Za sada se to nazalost jos ne nazire. Realno lose je igrao nocas, pravio pocetnicke greske, psihicki bio jako nestabilan. Puno srece u nastavku karijere.
kad npr jedan djokovic ide na turnir za njegovu pratnju se inajmi pola hotela. osim roditelja, brata, jarana i sada vec zene, tu su dva trenera, kondicioni, psiholog, maser....za svaku priliku neko. kad nas dzumi ide na turnir tu je samo njegov otac koji mu je i trener, i maser i psiholog i brat. nije imao novca ni mamu da povede u australiju i u ove egzoticne zemlje. kad odrastes na ikar konzervi pod granatama bez osnovnih sredstava za rad i napredak i pored svega udjes medju 100 najboljih NA PLANETI (87. a ima jos da se penje vjeruj) a dolazis iz j*bene bosne gdje samo politicari i lopovi dobro zive.... care on je nesto izmedju sportiste i madzionicara i ja mu se klanjam do poda
@nalix ne ne druze svaka njemu cast i kapa do poda nisi me dobro razumio. Ja sam komentar napisao sa sportskom analizom i samo te cinjenice ne ulazeci u te stvari koje apsolutne stoje. Danas je biti uspjesan u bilo kojem sportu u BiH cista magija. Ustvari obicnom covjeku je prezivjeti magija. Ja sam ovdje iznio samo sportsku analizu i tu smatram da treba biti realan, a znamo kako nasi novinari i vecina ljudi pada u neke glupe euforije i preuvelicava se sve bez prave analize pa nas to uvijek kosta kao recimo kod rukometa gdje smo dobili samarcinu. Cisto sportski komentarisem ;)
Prikaži sve komentare (41)