Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novak će postati najuspješniji sportista svih vremena. Što zbog Božijeg dara, što zbog predanosti i discipline u svemu što radi. Sa svojih 36 godina izgleda i na terenu djeluje kao mladić.
E moj Vavrinka, od onakve sile, sada u pojedinim delovima meča izgledao kao rekreativac, naspram Noleta
10 godina nepobjediv na Vimbledonu. Kapa dole genije, GOAT.
Novak zreo za kalendarski slem ove godine...sretno Nole
cuj naslova , duel veterana, hahaahha
A dobro Wawrinka je vec u godinama ima dosta kila nije mogao pratiti cijeli mec vidio se umor tesko trci nije lose odigrao samo sto je u godinama, sada cemo vidjeti kada naleti na malo mladjeg koji moze trcati i pratiti tempo biti ce mu puno teze. Nadam se da ce Nole ispasti samo ne znam ko ga moze izbaciti jaka je konkurencija.
Razbio ga Nole kao Gotovina srpsku Krajinu. Samo dugmići ostali.
Hehe sto se pale ovi svrbi nole ovo nole ono a milorad im djokovice prozvo ciganijom😂
Uzeo Nole Stan na dan na Wimbledonu, ali vratio ga poslije dva sata...
Hajd ba dosta je više i ovog reketasa skače, mase povazdan tom reketom, svaki dan šta je rek’o, jeo, pio… pa ima valjda pamatnijih i boljih stvari na ovom svijetu majka mu stara?!
Kako je dobro Novaku, kao i recimo Maxu Verstapenu. Ljudi nemaju konkurencije. Zezaju se sa protivnicima. Uboli sjajan momenat, pogledala ih sreća i haraju.
Steta, moglo se nastaviti sutra