Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivot mi nema nikakvog smisla....
Ajde vi Srbende i Muslimancine, j.e.b.e.m vam mamu u picku.. Lik je igro dobro, pobijedio ga i to je to.. Sta se svaki jbni put raspravljate..
Egzibicijski :):):):) Pametnom dosta.
Majka mu nije Hrvatica nego Srpkinja iz sela Mirkovci kod Vinkovaca.
ko poziv za vojsku
Fare, uzo si mi rijec iz usta, fakat je skutac pravi, ckapi zalizana, hinjava. pa nek je sto puta naj bolji na svijetu svih vremena, svicarski lihvar, a inace mu svaka cast na tehinici i titulama i tome svemu ostalom
Vala neka je razbio onog cigana Federera koji je fin samo kad pobjedjuje. Cestitam srbijanskom teniseru, samo ne znam sto bi se radovali neki iz Banja Luke kad pobjedi covjek iz druge drzave. I ja vise volim da pobjedi Novak nego Federer ili Nadal, ali ipak je on srbijanac koji ne predstavlja Sarajevo, Banja Luku, itd.
sta zna djokovic ko je federer
sta zna djokovic ko je federer
Zaista shvaka pohvala ide na redakcijsku adresu. Jako lep naslov i jako lepo od vas! Zamolio bih sve prisutne da se uzdrze od glupih i maloumnih komentara, nebitno koje onni nacije bili. Ovo je sport, a ne nesto drugo. Redakcijo, svaka cast jos jednom! Lepo je geldati Noleta kako ljusti Federera.
Ovo je samo za ove zaboravne da se podsjete ko je trenutno KRALJ!!!
sta reci,novak najbolji sportista svih vremena s prostora bivse drzave.
Kakve veze genocid na ovu temu ?! Vi ste fkt retardirani, maloumni ... ne znam sta bih i kako bih vas nazvao. Pozdrav za sve Bosance i Hercegovce. Sirimo ljubav, a ne rat!
ja ne znam sta nije jasno u rijeci EGZIBICIONI mec ??? :D
Al on ima majku Hrvaticu! Zato je i dobar teniser.
Mogu samo da kazem JES GA RAZBIJO KO BEBA ZVECKU
to brate Sr.b.in.e cijela Repub.lika Srp.sk.a navija za najboljeg sportistu na svijetu u 2011 godini.PONOS SRPSKOG RODA p.s. dusmani c.rkni.te