Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juve se izgradio ko Real Madrid.
Ovo ce biti kradja destljeca ako se dogodi
jest al poslije respiratora....
@marlboro7mg nema , cim se ti zavadis sa Messiem tu ti je kraj.Kad god je igrac pokusao bit veci od kluba to je sve otislo u 3 lijepe , a kao sto vidimo vec uveliko ide. Suarez pametan , zgotivio se s Leom i eno niko ga ne dira.
Costa za Griezmana? Smijesno. Costa masina, Griezman mora mnogo toga proci, da vrati formu iz Atletica, prije svega mentalno.
Nema vise para sad sve robna razmjena :)))))
Nema nista od razmjena to je samo krpljenje, propast ce tako i jedni i drugi
Smijesno da ovo prenosite a inter i barca se gonjaju ima 15 dana da odrade razmjenu martinez-griezman, jer barca ima fore do 7 jula da odradi to, ako do tad ne odrade klauzula odpada i onda umjesto 111 m € vrijediti ce 3 puta toliko (i ako ne vrijedi) ali ga messi hoce i to ti ga je to
Ovo ja i ne razumijem, Juve i Barca su i bit ce konkurenti u Europskom takmicenju??? Oni razmjenjuju kao da su na razlicitim kontinentima.
Ronaldo Grizman. Dybala
Sport isto ko i Express. Same laži pišu. Odakle vama da je to pouzdana novina? ccc
Grizman se zaletio u Barcu! Trebao ostati u Atletiku i biti ikona ali nazalost prosle su ere ikona poput Totija, Maldinija, Del Piera, Gigsa, Skolsa itd. danas se fudbal igra zbog novca a ne kao nekad iz gušta
@gidu bas tako a bio je na dobrom putu da ostane ispisan u historiji Athletica kao ikona kluba
Svi pomenuti nebi nista dobili jer bi u novim timovima grijali klupu
I ja bi otisao da sam na Grizmanovom mjestu. Pa jel normalno zadnju tekmu napad Barce: Messi, Suarez i Puig. A Grizman klupa. Ko je Puig jbt lik igra zadnjeg veznog i jos ga stavio u napad.
Barca je Messi, dokazano na Zlatanu koji nije bio dobar sa malim kepecom i otisao logika, tako ce i majstor Griezman ako je pametan, i odmah ce biti masina kao sto je bio u Atleticu..
@OnlyJustice, Messi i zlatan su i danas dan u dobrim odnosima. Ibra je uvijek glasao za njega u izboru za zlatnu loptu. A Messi mu je u Barci davao da izvodi penale kako bi digao formu
Glupost ako ovo urade. Sta ce im Rabiot kao jos jedan veznjak kad su prenatrpani na toj poziciji? A Douglas Costa igra desno krilo sto znaci da bi bio zamjena Messiju. Oni bi dali Griezmanna koji moze igrati centarfora i koji je krilo, da dovedu beskorisne zamjene