Haris Džemat - intervju
0
"Svaki skok je borba sa životom"
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne seri i ne pricaj tako o mom ocu jer ne znas da li je ziv, a ogradio bi ja al ne moze zapasti od vas dijaspore
za ovoga pod nikom \"mostarac\", pošto si povuko temu koja nema veze sa skokovima,samo da se zna da je hara bio na liniji od samog početka,a to što je poslan na vojni sud, to je bilo zbog kašnjenja par dana na javljanje u jedinicu jer je bio na bolovanju zbog žutice koju je zaradio od peksinluka na linijama. kad se pojavio,naravno odmah je raspoređen na liniju, a kakav je vojnik bio govori činjenica da ga je taj isti zlatko bečević zvao da ostane aktivan u vojsci i poslije rata. i popusti malo s tom pričom i glupostima, najbolji je u onome čime se bavi i gledaj na to sa poštovanjem. i još nešto: znaš li ti plivat......?
@ovoga sto je vodu nosio. Cestitam na toj vodi itd. Prvom prilikom kod Pobrica u kafani na Luci cu ti uruciti medalju. Sam izaberi kakvu ces.. Koji si mi ti faktor da mi drzis predavanje kad nemas pojma ko sam i sta sam. Pa ako te bas interesuje obukao sam uniformu kad ti je babo bio u Makarskoj i majka ti ga sakrivala u sobi kad sam dolazio dole. Ranjem sam 16.06.1992 u Podvelezju. Branio Mostar dok je Alija u Sarajevu govorio a ako dragi Allah da rata nece biti. Ja sam onaj sto je zavrsio na heliodromu itd itd. I opet ti tvrdim da Mostar nije ociscen od Bosanaca nego od Mostaraca i Hercegovaca. Vidim da sve med i mlijeko, pa ogradi to sto si obranio.
Nije valjda da cujes prvi put... Malo vise citaj:)
a eto pricaju inspektori da je kvalitet vode takav da bi se skokovi sa slicnim ishodom mogli odrzati u bilo kojem gradu sa malo visim soliterima
\"urnebesno potresan sport\", svaka cast za ovakvu glupost od konstrukcije, valjalo je ovo izmislit
E ljudi zar ovi skokovi nisu 28? ovdje pise 26?
ajde škutore mrš na bljesak pa tamo se očituj. da ti se ma[t]ere naj3bem :))
@q3 , seljacino iz skutorije haj razguli na bljesak to je tvoj portal
e pa moj care Sehitluci, mezarje gdje su sahranjeni sehidi u mostaru je puno 75 godista.... a ima i onih sa 79 godsitem
Kakva crna borba za život, to pričaj svojoj djeci.
500 KM za skok na glavu...pa ne skace sa 1000 metara u pm..ccc pljacka
ja sam ti onaj sto kaze da je mostar ociscen, i ja sam onaj koji je vodu i municiju vojsci nosio i ja sam onaj koji je koliko toliko pomogao da se odbrani bar mali dio grada, a ko si ti? Da ti nisi onaj sto je dosao iz norveske, danske, svedske ili kojekakve druge zemlje pa sad ce nama da pricas i da se ljutis na nas jer ti nismo frizider spasili tokom rata a kojeg si ti kupio neposredno prije rata i ostavio u kuci (stanu) dok si napustao ovaj grad, da nisi jedan od tih, kao sto rekoh ja sam bio u mostaru, ja sam ga sa svojih 16,5 godina branio(nije bitno na koji nacin) al nisam dao ono sto gdje mi se dedo rodi\'o, kao prvo mislio sam da sam bosanac i hercegovac(da se ispravim na sta sam tacno mislio pod bosanac) po nacionalnosti jer mi se gade i jedni i drugi i treci, a u dusi sam mostarac i to cu ostati dok sam ziv
@ ovoga sto kaze da je Mostar ociscen od Bosanaca: Kratko jasno haj ne seri. ako si ti iz Mostara ja sam Ronald Regan. Kakvi Bosanci u Mostaru> Ti prije svega treba da znas da svaki rodjeni Mostarac kaze da je prije svega Mostarac pa onda Hercegovac pa onda kako hoces. Dolaskom izbjeglica odjednom se Mostar nasao u Bosni iako nikad nije bio tamo. Vi bosanci nam eto i vehabije dovedoste.
ko nije iz mostara nema pravo da ga brani jer ne znate cijelu istinu, @Mostar druze i ja znam za to, @svakacastHar... kakve veze jel imao 18 ili 20 god, bio je uglavnom stariji od mene koji sam u ratu vojsci na liniju donosio vodu i municiju,@MINKA nemoj da pricas gluposti kako se trebamo ponositi sto nije isao da ratuje, pa da su svi tako uradili nebi nas u mostaru bilo, ionako su ocistili pola grada od bosanaca (NE BOSNJAKA nego BOSANACA, svak ko je bio bosanac nije valjao hrvatima)