Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pederi su BOLEST!!!
I to zarazna bolest!
Sve i jednog pedera bejzbolkom. Sad ce moj bosnjo da me osudi i da mi pametuje kako nisam civilizovan, mrzim drugacije od sebe, bla, bla, bla... Osvijestite se ljudi na vrijeme nemojte padat pod njihov uticaj. Dovoljno je reci NWO.
i onda recite da je obama bolji od putina jebo vas on
ovako se ljibe dzeko pjanic i ibisevic pred nastup za bih kmeeeeeee
grijeh prema svim religijama svijeta,ali znamo da se to mora dogoditi prije kraja svijeta
vjekac ubije svake godine desetak miliona dolara...i sad mi ovdje na klixu jadnici nesto komentarisemo sta i kakav je on. nije da ga branim zaboli me ona stvar ba...al prvo u sebe da pogledamo vahko svi zajednicki pa da onda druge komentarisemo....
Bolesno
sta je ovo, ovaj clanak zasluzuje mnooogo vise paznje i komentara nasih homofoba tj. potencijalnih pedera sa klixa... :D
Pederluk
Neam ništa protiv GAY osoba ali dva metra od mene ! :D
Sad ce imati jako velike sanse na terenu, svaki igrac ce bjezat od njega, pa cak i oni iz njegove ekipe.
Ovako se kod nas gledalo na mjeshani brak nekad davno, a danas nije toliko strashno. Ali, opet, imamo nekih kojima je i dalje i taj mjeshani brak "OMG" i "horrible"
"OMG" i "Horrible" (o moj Bože i užas)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mora platiti određeni novčani iznos, koji nije naveden, te će ići na trening obrazovanja i osposobljavanja. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 KO KOGA OVDJE J.EBE !!!
Upozorenje: ovaj video nije za svakoga !!
Пуфта