Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte turskim suldzucima ove viesti prikazivati. Probit će se
Hrvatska ima jedno malo skijalište,a BiH barem 5-6,od čega 2-3 srednje veličine. Hrvatska je u top 10 zemalja po uspjesima u alpskom skijanju.Uspjehe BiH skijaša ne možete pronaći ni teleskopom.Ako se već ne veselite uspjesima hrvatskih sportaša,onda ne pišite nebuloze. Toliko!
@prozor93 Budale. A sto bih se veselio usjehu sportista iz druge drzave. Drazi mi je moj Bosanac pa taman zadnji bio.
Postovani klix stvarno mi je nejasno da pisete o drugom mjestu Filipa Zubcica u Adelbodenu a da nigdje ni slova niste napisali o historijskom plasmanu Elvedine Muzaferije prije 2 dana u Francuskoj. Za vasu informaciju Elvedina je zauzela 2 mjesto. Sramota i bruka. Skijase BiH ne pratite a Hrvatske pratite. Da neko ne pomisli da sam nacionalist, isto bi bio sretan i zbog Filipovog drugog mjesta da je on drzavljanin BiH a ovako drago mi je svakako i zbog njega ali zao zbog Elvedine.
Ah sto bih volio znati ko mi puca minuse, da li klix redakcija zato sto sam ih prozvao ili UZP-ovci koji vise vole tudji nego svoj uspjeh. Kako god meni minusi apsolutno ne smetaju kad znam da sam ispravnu stvar rekao, pucajte dokle hocete, i ranije ste pucali npr. 1993 a ja prezivio 🙂😄
@avdo82 Opraštamo ti,obzirom da živiš u planinama Pakistana,gdje vijesti stižu sa godinama zakašnjenja.Za tebe i takve kao ti rat još nije završio.Podsjećaš me na onog Japanskog vojnika koji se još 1980.godine skrivao po šumama Filipina,jer se bojao da će ga amerikanci skratiti za glavu. Ponavljam,opraštamo ti,izgubljen si u prostoru a i vremenu. Ovo je 2021 godina,po europskom kalendaru,taj je važeći i u BiH
Prenose li u HR vijest kada naši pobjede u sjedećoj odbojci?
@Grunf013 - ne ali isto prenosimo kad Pinturault ili bilo tko drugi pobijedi u utrkama svjetskog kupa.
@Grunf013 prenjeli su za mladog muju poturka kad je osvojio zlato na sp u pusenju shishe. rekli su da je pred njim jos mnogo zlata i uspjeha ako mu pluca izdrze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja, i?