Postovani klix stvarno mi je nejasno da pisete o drugom mjestu Filipa Zubcica u Adelbodenu a da nigdje ni slova niste napisali o historijskom plasmanu Elvedine Muzaferije prije 2 dana u Francuskoj. Za vasu informaciju Elvedina je zauzela 2 mjesto. Sramota i bruka. Skijase BiH ne pratite a Hrvatske pratite. Da neko ne pomisli da sam nacionalist, isto bi bio sretan i zbog Filipovog drugog mjesta da je on drzavljanin BiH a ovako drago mi je svakako i zbog njega ali zao zbog Elvedine.
Ah sto bih volio znati ko mi puca minuse, da li klix redakcija zato sto sam ih prozvao ili UZP-ovci koji vise vole tudji nego svoj uspjeh. Kako god meni minusi apsolutno ne smetaju kad znam da sam ispravnu stvar rekao, pucajte dokle hocete, i ranije ste pucali npr. 1993 a ja prezivio 🙂😄
@avdo82 zato sto je to bila FIS utrka, a ovo je svjetski kup. filipu svaka cast. fantasticno je odvozio. a i elvedini svaka cast i slazem se da se vise trebalo pisati da cura napreduje. ali i dalje su fis trke "vrtic" za svjetski kup.
Prikaži sve komentare (14)