Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SUUUUPPPERRRRRR ! Pusite ga sipcine ! BRRRRAAAVVVOOO !
Sejo sine, oni, ili kako ih ti nazivaš \"stručno\" šiptari (mada sam uvjeren da si ti i previše nenačitan, neupućen i neinformisan da i znaš šta ta riječ uopšte i znači) imaju svoju državu i zaboli ih neka stvar šta neki Sejo misli o njima. Tragičnije je što smo mi nekad imali ZOI a danas nam planine liče na gradilišta i skijaši doslovno ispadaju na zemlju iz kabina ski liftova - toliko o tome da se mi mozemo smijati BILO kome o skijanju uopšte govoreći
Ako si ti u g u z n o m c r i j e v u, tj. š u p k u, ne misli da je i sa ostalima tako.
\"Predstavnici Srbije su na tom skupu uspjeli da tokom zasjedanja Kongresa utiču na predsjednika FIS Gian-Franca Kaspera da skine sa dnevnog reda tačku pod kojom je bio zahtjev Kosova.\" hahahahah kolko se srbija uvlači u s,up,ak ovim predsjedavajucima u FIFA UEFA i FIS sportovima...mora da su se opet na,gu,zili pojedinci da bi im odobrili ! ccc sta ocekivati od prdoslavaca ! ocekivano od gay nacije !
hahahah sta ce raditi siptari u FISU-u, sipari misle od kokaina da je snjeg hahaha