Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani i skijanje ahhhaaahaaahaaaaa
Samo naprijed Elvedina. Sto se tice utrke, Goggia kao kamikaza, meni u autu pri brzini od 100km/h sat nije svejedno a ona to na skijama pici i mota oko kapija.
Najjaci su ovi sto seru po djevojci, a ne znaju se ni sanjkat..
Muzaferija srećo haj ti počni čovječe ne ljuti se igrati nije ovo za tebe
a ti uzmi violetu i obrisi usta jer s....
Do,ola trke izvanredna…ipak nedostaje snage a dovoljno je hrabra…idemo dalje
Bitno je da ovaj sport zaživi kod nas i hvala Elvedini što se bori i promoviše. Kroz 5-10 godina ćemo imati standardne takmičare, a moguće da i naše planine budu korištene za velika takmičenja.
samo naprijed kraljice. u narednih pet godina ces napraviti prave rezultate! moramo biti svjesni da su potrebne godine i godine truda za velike udpjehe. instant uspjeh ne postoji. sport nije zvezde granda.
elvedina je mlada djevojka, i za njene godine i iskustvo ovo je veliki napredak. vremenom ce sigurno biti medju prvih 5 jer ima strasam potencijal. Cestitke elvedina uz tebe smo! Samo naprijed!