Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamalo osvojila bodove hahahahahahaha satrali joj ponosa bosanskog malo je svaka kazna za nas
Sta ti znas cipa.zo
Ostala je bez bodova, nije zamalo ostalo...zamalo je osvojila bodove
pa htio napisat za malo
bravo za djevojku, napreduje, doci ce i bodovi a ovi koji je ismijavaju vjerovatno nikad nista u zivotu nisu radili
Joj naslova
Ako pobjednica ima vrijeme 1:19.82 a druga je za njom zaostala 18 stotinki to nikako ne moze niti 1:12.00 vrijeme.
Ja zamalo dobio na lotu....
Odlican nastup za dlaku joj izmaklo pretposlijednje mjesto
Svaka joj čast, ali u nas uvijek zamalo. I onaj tekvandoista zamalo osvoji medalju na olimpijadi, Tuka zamalo, sve zamalo, a nikad rezultata.
balijanderi sada sve nade polazu u muju poturchica na svetskom prvenstvu u pusenju nargile. neka ti pluca izdrze mujo i cuvaj se korone.
Zašto je ovo vijest?
Čuj zamalo!
Ne mogu ja ovo vise...
Bravo za Elvedinu. Gledati danasnju utrku je bilo uzivanje, Lara Gut Behrami odvezla fantasticnu utrku i onda nakon nje Sofia Goggia samoubilackom voznjom za nijansu da opet pobijedi Laru. Nikad zanimljivija sezona u zenskom skijanju od ove, bice zanimljivo vidjeti koja djevojka ce do velikog kristalnog globusa.
Ja umalo ubio sedmicu na lotu. Falila mi samo tri broja
Kod nas je sve zamalo.. Koji sudija je njoj kriv?
Njen najveći uspjeh je zamalo. Nije mi jasno zasto je više dižete u nebesa jer nije maloljetne pa da je ovo dobar rezultat.
Vidim da je vecina komentatora jutros aktivna iz kreveta...nista Bjelasnica, nista Jahorina, nista Vlasic, nista Ravna planina, nista Kupres...al znate srati protiv cure iz Visokog koja se bori kao lav bez ikakve podrske...marsh marvo
Upravo tako,devojka se bori i daje sve od sebe. Ljudi koji nisu stali na skije komentarišu. Nek samo jednom stanu na skije i popenju se na vrh planine i nek se zamisle kako je poleteti odozgo. Generalno svi saovih prostora pljuju po svemu a pojma nemaju ni o čemu.