Nakon teške nesreće
4
Moguć kraj karijere Lindsey Vonn
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadan si čovječe, shvataš li da niko nije ni pročitao do kraja to što pišeš, a kamoli isprobao. Ja i da sam imao namjeru da nešto takvo probam, odustao bih zato što si ti naporan. Vonn želim brz oporavak.
lindsey :(
da ne bi bilo zabune, ovi koji su procitali moj komentar! Komentarisao sam skijanje kao sport i nista vise!
@Boris Koji ti je k.... Popij tabletu, smiri se. Jeb.m i tebe i nju !!!
Jeste jadni dao Bog pa da vi vrat slomite seljaci jedni...Da vam dijete kičmu slomi pa da mii mozemo pisati tako glupe komentare kao vi na J E B E M V A M SE M A T E R E Lindsey zelim ti najbrzi mogući oporavak
Šteta za alpsko skijanje, jer bez Vonn pada zanimljivost. Svakako normalno je da svi ljubitelji sporta žele joj brz oporavak i povratak na sniježne staze.
Zao mi cure.
Skijanje je umjetnost hvatanja prehlade i lomljenja kostiju,dok juris nikamo i na vlastitu odgovornost.
ovo se zove katastrofom :(
A jest se bila digla vala. Hoce sa muskarcima skijati.. Ko visoko leti nisko pada Lindsey :)
Ma boli te muf Lindsey, mozes se slikat gola i bez križnih........
Ako vam treba novaca, a provodite puno vremena pred računalom, onda vam preporučujem ovu stranicu. Ovdje možete gledati reklame i biti plaćeni 1 cent za svaku pogledanu reklamu. Također možete ispunjavati ankete i biti plaćeni nekoliko cenata po anketi. Registracija je besplatna, isplata je sigurna, a može se i dobro zaraditi. Ja sam, primjerice, zaradio oko 150 dolara u 1. mjesecu ove godine. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151