Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muka mi je čitajući ove komentare. Igor (Gile), momak je iz Zenica, trenirao je sa mnom dugo dok nije otišao u Norvešku. Skija za BiH, čiji savez mu ne pruža nikakvu podršku, momak radi, sam se finansira i trenira, tako da je ovo odličan uspjeh, a biće ih mnogo još, boljih (tek mu je 21-22 god). Treba mu skinut kapu i zahvalit što skija pod našom zastavom, a mogao je komotno za Norvešku. Uzdravlje !
kako kritike urode plodom u sekundo, ovako je vec bolje :) bravo Igore!!!
Laikert je tipično bošnjačko prezime, stara begovska porodica poznata po gradnji piramida kod Visokog.
bravo Gileeeee opopopopop jeeeee kapa do poda Suzani i Mariju(majka i otac) oni znaju koliko je težak bio put da se postigne ovakav rezultat uz sve opstrukcije kvazisportskih organizacija,u njima čivija koji vedre i oblače u ime ove države(ili bolje rečeno državne kese) i pored toga sa ponosom se boriti pod zastavom iste te države..... e gospodo draga to su vam Bosanci i Hercegovci........... Gile majstore sretno na olimpijadi ;) (napokon)
Covjece,cijela Zenica je ponosna na tebe !!
meni je veoma krivo sto niko od nasih medija nije ovo ispratio , pisete tamo o nekim glupostima a ovako fin rezultat za nase uslove onako napisete , ne bude svaki dan neki skijas iz bih na eurosportu , jestek svjesni koja je to reklama za nas za nase planine .. vi prenosite vijest sa indexa . nije sport u bosni samo Džeko ipak ..
skijanje ne poznaje nacionalnosti ovi sto poisu ovdje nikad planine i ksja nisu vidjeli,gile majstore ivica doktore,maze ljubavi
Hrvatsko skijanje će patiti nekoliko godina nakon Kostelića ali treba podsjetiti da je Hrvatska na prošlom Topolinu(prvenstvu svijeta za djecu) osvojila čak 5 medalja i bila ukupno treća reprezentacija svijeta.Imamo Istoka Rodeša,Sašu Tršinski,fenomenalnu Lanu Zbašnik. Inače hrvatski skijaši su osvojili 10 limpijskih medalja,10 svjetskih medalja,4 velika kristalna globusa,11 malih kristalnih globusa,56 pobjeda,120 postolja,Janica je primljena u Laures akademiju svjetskih sportskih legendi kao jedina skijašica. A vi Bošnjaci,kako te?
aqua@ a sta i da se ugasi?pa janica i ivica su dovoljno osvajali medalja za hrvatsku, sto olimpijskih sto svjetskih,i to za narednih 1000 godina i nece bit potreba da se hrvatska vise skija i ovo je velicanstveno da zemlja sa jednim brdom sljemeonom dadne dva isitinska sampiona.to bosnjo i srbin ni u snovima nece dobit a imaju vece planine od hrvatskih al dzaba kad im je skijanje nepoznato.
Igor Laikert sigurno nije Mošnjak.Jeli on Hrvat?Ima li ko kakvih informacija?
Neide muslicima niti skijanje antitalentii!!
ma bravo iki bice bolje kritika je urodila plodom skontali kliskovci da ima i nasih na natjecanju
Velike čestitke Igoru, za kojeg niko nikad nije čuo, i sigurno se sam financira. Ivici takođe čestitke, uz napomenu da je ispustio zlato ziheraškom vožnjom u slalomu. Samo niemu je 33 godine, a ne vidim baš nekog drugog iz Hrvatske, da nastavlja njegovim stopama. Znači ugasiće se skijanje u hrvata, kao što se ugasilo i žensko poslije Janice.
BIH budi uz svog momka koji ce biti prvak svijeta aBd....samo naprijed IGOREEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo Ivice ,Bravo Igore
Ovo ne spominjanje našeg skijasa nije uopste cudno. Niti je čudno sto se spminje Ivica Kostelić. Jer autor i ako možda sportski novinar vjerovatno i ne zna da se održava svjetsko prvenstvo u skijanju.Pa je previše ocekivati da on zna da učestvuje neki naš sportista na istom. U ostalom Bravo Igore i bravo Ivice