Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mi ove stare lešine idu na neku stvar, pa daj pusti nekog mlađeg da osvježi nogomet, hebo te otac matori, idi u 3 one matere više, povraća mi se samo kad te vidim mumijo jedna...
ne mozes se djubretu nadavat, koliko moze uzet
Pozivam na BOJKOT internet portala klix.ba sve gradjane Tuzle, kao i sve drzavljane BiH zdravog razuma. Jedini razlog je podmuklo zaostravanje odnosa Tuzlaka i Sarajlija, i to na kukavicki nacin pisanjem clanka o vrijedjanju pokojnog Vedrana Puljica. Ovim putem, prvenstveno kao Tuzlak, navijac Slobode i prisutni na stadionu Tusanj, a ne kao clan bilo kakve navijacke grupe, ODGOVORNO TVRDIM: NIJE BILO MASOVNOG VRIJEDJANJA POKOJNOG VEDRANA PULJICA. Njegovo ime jeste skandirano, i to sa namjerom podsjecanja da se njegov slucaj ne zaboravi i da se rasvjetle detalji njegove pogibije. Ono sto je nakon incidenta uradjenjo ili izreceno od strane pojedinca ili manje grupice, sve je posljedica kulminirale atmosfere i ne moze se odvajati od onoga sto su radile tkz. Horde Zla kao gosti. Svi koji sebe smatramo normalnim, osudjujemo postupke i jednih i drugih, a ovim putem prestajem biti citalac klix.ba portala dok se javno ne izvine zbog vrijedjanja Tuzle i Tuzlaka i tendencioznog izvjestavanja.
Kako te nije stid pokrao si vise nego vlade Bosne i Srbije i jos se bunis govedo jedno
Najbolje da su ga ostavili za dozivotnog predsjednika. Sram te bilo penzioneru, matori starče!
Da ti mozda jos i popuse?.....idi ba trosi nakradeno