Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Članak je isto hajmo srat' .
lol
super prica, veoma bitna za daljni tok mog zivota. svaka cast novinaru koji nam je ovo obezbjedio ;) a sto se lika tice, i deda mu je za seahawkse navijao pa otuda ljubav prema ovom extra sportu
Jooojj ja znam ovog krkana ovdje iz LA! Ne mogu da vjerujem da su napravili o njemu interviju, niste normalni majkemi. Koja je to seljacine i jedan klosar moze se knjiga napisati. Ufatio se seljak fotografije samo da moze kupiti glupace iz LA. Sjedio sa njim jednom i nikad vise, zove svaku ribu rockstar da im dodje do broja, a niko ga ne benda 3%. Citav mu je interviju laz jer ne radi niti za Playboy niti Xgames. Sve sto kaze je sama laz. Koja papcina, pao i opalio glavom od sto ispred sviju nas u Ebanos clubu od alkosa. Idiot 100%. Neka ste vala o njemu napisali, mora da ste bili kratki na materijalu. Cestitam na interviju. Iduci put saznajte malo vise od materijalu, preporucio bih iskreno.
"oko do februara"
kakav li je ovo novinar...cuj ragbi timovi :-)
Kreten, ovako je izgledao i moj moler dok mi je radio po stanu. K r e t e n. Čedga se pametan stidi, time se budala ponosi.
Šta, je li i ovaj Dean heroj među nama ?! dijasporax.ba
NjV izrazio zadovoljstvo brzom reakcijom te današnjom podrškom akademika ANUBiH (na sesiji inače zahrđalog "Kruga 99" otkako im je prošli predsjednik Akademik Redžić mučki ubijen jer nije dao podjelu Bosne) stavu NjV-a o Obaminim lažima u Govoru o stanju nacije 2014, a u jeku napada Nj.visočanstva princa Charlesa odmah u petak na naučni stav Njegovog Veličanstva o klimi, te se zahvaljuje organizatorima na tako brzoj reakciji; NjV se slaže s akademicima da će povećanje emisije CO2 (ako je bude, a podaci sigurno nisu dovoljni da kažu hoće li ga biti ili ne) DOBRO za čovječanstvo jer je CO2 koristan tj. to bi povećalo prihranu, dok sklanjanje CO2 u podzemne rezervoare (što zagovaraju i već rade "globalni alarmisti") rezultira najviše u još većoj globalnoj gladi tj. povećanju siromaštva zemalja trećeg svijeta - čime one postaju još lakše mete za sve gladnije zapadne kolonizatore i eksploatatore | HM glad Bosnian Academicians today supported HM's Thu stance on Obama's climate change lies despite HRH Prince Charles Friday's attack on HM ...and agrees w/ Academicians CO2 increase is GOOD as it'd increase food production, unlike shuffling it under ground which increases hunger ...in third-world nations and overall global inequality, which makes poorest nations even easier prey for western colonialists, exploitation (TWITTER) http://is.gd/rmxPnO http://omerbasic.org
Sereš brate, sereš
NjV upozorio da su pod izgovorom "rane" predizborne kampanje počele pripreme za raspad Bosne, radi čega su Jezuiti intenzivirali psihološki rat protiv našeg naroda - priređuju predstave tipa "njihovi" protiv "naših" (a sve papisti tj. kolonijalni "političari" s obje strane Drine i unutar Bosne - u II svj. ratu te su iste familije takođe predvodile Vatikanove jedinice - Luburićevce/Nedićevce tamo i Handžarovce ovdje), potom nastavljaju s prikazima kolonijalne policije kao nečeg dobrog i nadasve humanog pa OHR/Vatikanova/neprijateljeva žandarmerija od prošle sedmice groteskno dijeli humanitarne pakete, dok danas jezuitska OBNTV ugošćuje policajce koje predstavljaju ne kao batinaše stranih eksplpoatatora naših sirovina (i nametanja podjela već vijekovima) te kao jezgru obavještajnog nelustriranog komunističkog šljama koji je za lovu u krvi i razbio Jugoslaviju, već kao "brižne očeve i porodične ljude", "spasioce ljudskih života", "heroje"; isto je i u Srbiji, pa tamo Vatikanovi pijuni kao Vučić "spašava bebu iz mećave" ali U KAMERU - otkud kamere i ekipe baš u istoj mećavi i na istom mjestu?!), i sl. bljuvotine iz kuhinje specijalnog ratovanja za razvlačenje pameti i pomućivanje prioriteta u porobljenim ljudskim glavama; ovdje je sve vrlo jednostavno - nakon što je Vatikan iskoristio blesave komunjare da za lukave Rimljane razvale Jugoslaviju, sada ih odbacuje kao krpe (izručuje vani) a palicu sad preizumaju jezuitski kvislinzi s obje strane Drine (neki novi "Ljotićevci" i "Handžarevci") koji treba da precrtaju karte i omoguće Vatikanu preraspodjelu pljačke resursa na Balkanu novim stranim "zakupcima" - eksploatatorima naših šuma, rudnika, energije... | HM: Jesuits set Bosnia split, intensify psi war, fake colonial politicians' atrocities, portray colonial police as humanitarians, family men ...& in Serbia Jesuit peons like Vucic "save babies in blizzard" (in front of camera there "by accident"), so Vatican moves peons as in WWII ...when same Jesuit-ran families organized, led Vatican's "warring sides" both in #Serbia (SS Luburics, Nedics) and #Bosnia ...& now finishing Vatican "end plan", redrawing Balkan borders (looting natural resources) after using non-lustrated communists to split YU (SS Handzarovci) (TWITTER) http://is.gd/rmxPnO http://omerbasic.org
pa sta sa ovim? znam ja istog bas jednog dugo godina, koji je zivio neko vrijeme u seattle-u i covjek je najveci fan nekog sportskog tima kojeg sam ikad vidio. znaci, plakao je kada su premjestili seattle supersonics, nba tim, u oklahomu (oni koji prate znaju o cemu pricam), a da ne pricam koliko iscekuje vecerasnji superbawl. ima ljudi koji bi poginuli za omiljeni tim. to je drugima neobjasnjivo.
kreten
Joj Hamo vidi mu glave.
Svaka čast za članak,nabijem i vas i Deana i tu sa njim na spolovilo!
Ovaj klix, baš k'o mahalski portal, lik ima nekoga na klixu i haj'mo napisati članak o Deanu, velikom navijaču Seahawksa. Ok, ovo većini ovdje nije bitan sport, ali ako ste htjeli napisati neki članak o večerašnjem Super Bowl meču, mogli ste se potruditi i naći nekog podrijetlom sa ovih prostora koji navija ili za Broncose ili za Seahawkse, a večeras će biti na stadionu, i napisati neku uvodnu riječ večerašnjem duelu... Ovako lika nam predstavljate kao velikog navijača Seahawksa, alik neće ni biti na povjesnoj tekmi za njegov tim, pišam ti takvog navijača. Isto tako, za ove vrsne poznavatelje sporta što komentiraju, nemojte pričati o sportu koji ne razumijete i ne znate pravila. Da se ne lažemo, ne znam ih ni ja, ali poštujem svakoga zaljubljenika u američki football, jer trebate doživjeti tu strast da bi shvatili. Očito ima nešto u tom sportu kad je toliko popularan.
naravno da ima. ja sam na nagovor prijatelja poceo da pratim, i nakon samo nekoliko utakmica sam vidio koliko je to zarazan sport. inace ne propustam nikakvu fudbalsku ili kosarkasku utakmicu i zaista sam u toku sa tim sportovima, ali mogu reci da razumijem zasto je americki fudbal u sad-u toliko popularan. pogledaj utakmicu ili dvije cijele, pohvataj pravila, pohvataj sta koja pozicija radi i koji su najbolji igraci, i obecavam da ces uzivati u tim utakmicama kao i u nekim bilo kojeg sporta
Zato sam i rekao GHOST, znam isto tako lika koji je oduševljen ovim sportom, to poštujem. Mislim da ću iduće sezone otići na neku od tekmi Seahawksa, naravno prvo slijedi upoznavanje pravila preko TV prijenosa. Ali, dok je pive, ne moram ni znati pravila ;)
Klix je vrhunac ljudske misli!
RAGBI TIMOVI???? RAAAAAAAAAAGBI TIMOVI????
igrat će 'ragbi' timovi .. Doselio sam u Seattle, u kojem sam živio 'oko do' februara 2012.. Ima jako 'ima' puno strategije..