Ovaj klix, baš k'o mahalski portal, lik ima nekoga na klixu i haj'mo napisati članak o Deanu, velikom navijaču Seahawksa. Ok, ovo većini ovdje nije bitan sport, ali ako ste htjeli napisati neki članak o večerašnjem Super Bowl meču, mogli ste se potruditi i naći nekog podrijetlom sa ovih prostora koji navija ili za Broncose ili za Seahawkse, a večeras će biti na stadionu, i napisati neku uvodnu riječ večerašnjem duelu... Ovako lika nam predstavljate kao velikog navijača Seahawksa, alik neće ni biti na povjesnoj tekmi za njegov tim, pišam ti takvog navijača. Isto tako, za ove vrsne poznavatelje sporta što komentiraju, nemojte pričati o sportu koji ne razumijete i ne znate pravila. Da se ne lažemo, ne znam ih ni ja, ali poštujem svakoga zaljubljenika u američki football, jer trebate doživjeti tu strast da bi shvatili. Očito ima nešto u tom sportu kad je toliko popularan.
naravno da ima. ja sam na nagovor prijatelja poceo da pratim, i nakon samo nekoliko utakmica sam vidio koliko je to zarazan sport. inace ne propustam nikakvu fudbalsku ili kosarkasku utakmicu i zaista sam u toku sa tim sportovima, ali mogu reci da razumijem zasto je americki fudbal u sad-u toliko popularan. pogledaj utakmicu ili dvije cijele, pohvataj pravila, pohvataj sta koja pozicija radi i koji su najbolji igraci, i obecavam da ces uzivati u tim utakmicama kao i u nekim bilo kojeg sporta
Zato sam i rekao GHOST, znam isto tako lika koji je oduševljen ovim sportom, to poštujem. Mislim da ću iduće sezone otići na neku od tekmi Seahawksa, naravno prvo slijedi upoznavanje pravila preko TV prijenosa. Ali, dok je pive, ne moram ni znati pravila ;)
Prikaži sve komentare (60)