Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, samo gurajte! Bolje sport nego gluposti kojima se omladina bavi. Sretno vam momci!
Bravo momci! Vas entuzijazam je za svaku pohvalu. Uvijek je bilo tesko biti prvi u necemu. U Bosni je taj fenomen jos izrazeniji, zato vas molim da se ne obazirete na zlonamjerne i zavidne pojedince i furate svoj fazon do kraja. Samo naprijed!
Halo ba\' hateri i ostali, spustite se na zemlju. Jel\' vam držae da se ovi momci opijaju ili nedo\' Bog, drogiraju? Spustite se Bgt.-e, umjesto da podržite ovu inicijativu i da se i sami uključite vi izlazite i živite od jutra do sutra dok ovi momci imaju planove za budućnost. RESPEC SARAJEVSKI TIGORVI! Samo naprijed, boli vas za mišljenje kompleksaša i propalica. :) Ako bude trebalo juniora, samo zovite :)
na kojeg debelog mislite :D broj slike pls :D
Halo hateri, malo smanjite kompleks, mislite da ste kul, inzistirate na tome. Dirate mi sarajevo x i tu nastaje problem, pa sam došao malo da vas spustim dole. ... tako radi.
jadan si ti kad ti je izvor wikipedia koju uređuju djeca iz osnovne skole. hahahah cuj vikipedia mu izvor hahaha jadu jadni
imate medju tigrovima i neke mackice :P hahaha
Bolje da se gudraju
HAHAHAHAHAHAHAHA citam komentare i ne mogu dovoljno da se nasmijem! postovana \"gospodo\", momci su krenuli od nule... kao sto su i oni famozni ragbisti krenuli prije 20 godina, sa puno boljim uvjetima... kaze neko \"znaju li oni da ragbi postoji vec 20 godina?\", nogomet postoji 100-ak godina, vaterpolo pitaj boga koliko... ne mislim da je ragbi relevantan za temu. podrzavam razvoj svega i svacega u ovoj drzavi... kad su nam vec suspendirali nogometni savez, kad ragbisti ne mogu da se nadju ni na regionalnoj mapi, rukometasi ne mogu da naprave kontinentalni uspjeh, pa nek onda barem \"fudbaleri\" pokazu da se znamo udarati kako Bog zapovjeda. Bravo klinci, malo hrane i teretane, bit ce te glavni.
hahahahahahaha,evo bosnje kritikuju i analiziraju sport,naravno kada su od svih jedino izmislili truhle kobile i kamena s ramena.bosnje se nesto kao nafuravaju da su dio evropskog fudbala a evropa ih jos uvijek skida gole na svakom granicnom prelazu.
Joj humora,ahhaahahhaah-...
kolko skontah da se radi ovdje o dvije različite igre. nije ragbi u pitanju a za ragbiste u sarajevu evo gdje se mogu raspitati ako su zaineresovani za treniranje http://ragbiklubsarajevo.blogger.ba/
sport je smrt, bavite se drogom...
Super, samo nek se omladina hvata sporta. Jos ovakvih aktiviteta. Samo naprijed.
Ovo su ustvari miševi koji nisu imali damu da igraju i treniraju pravi MUŠKI sport-ragbi!!!! Umjesto toga propagiraju ovu gay-retardiranu američku vrstu ragbija,koju američki retardinjosi zovu \"football\" iako se 95% igre igra RUKAMA. I za sve ove fancy likove a ustvari GLUPANE:itekako ima veze ragbi sa ovom mlitavom američkom verzijom,ustvari NASTAO je od ragbija,isto tako kao što je baseball nastao od CRICKET-a
Zivko pobjegose ti ovce
podržavam maksimalno ovakvu ideju.samo bollji naziv bi bio TORNJACI.nismo u indiji već u BiH.hehe mada postoje i sinsinati bengalsi