Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek ima pravo da se okrece kao suncokret. Pa i prema Hrvatskoj. Pa citava zapadna Hercegovina tamo je okrenuta. Rastu u BiH, a gledaju pada li kisa u Medjimurju. Je li tako Latini? Sve u svemu Hrvatska se vratila na mjesto koje joj objektivno i pripada. Vrh B razreda svjetskog rukometa. Sve ostalo bile su nerealne ambicije prepotentnih susjeda.
Ozbiljniji rad, disciplina i uigravanje do savrsenstva. Dobri su momci i zasluzuju najbolje.
koje preseravanje od saracevica ovo je smijesno. Ni jednom rijeci spomenuti DRZAVU gdje si postao to sto jesi je sovinisticko njesra. Meni ni najmanje ne smete sto je Zlajs otisao kod susjeda ali furka mu je za jedan plus
Ono kad za zemlju u kojoj ti je i pradedo rođen govoriš "Pokazali ste".
I C.Ronaldo je sve napravio u Engleskoj i Spaniji pa se opet ne odrice Portugala kao domovine i svoje reprezentacije. Kakve to veze ima. Ja postujem sto je on igrao za Hrvatsku ali odreci se svoje zemlje i korijena to se zove obicni papak, a neko bi rekao papcina.
prije bih rekao da se b&h odrekla nas hrvata.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)