Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi SDP-ovci od bijelog hljeba placaju ekskurzije na SP
DA LI JE I NIKŠIĆ IŠAO OVIM AUTOBUSOM ILI JE GOSPODIN SJEO U AVION SA LEĐA BOSANSKOHERCEGOVAČKE SIROTINJE??
lako je ovim direktorima i vlasnicima firmi bit navjerniji navijac.
Sejo povedi ponekad i Gileta na utakmicu
Nikšić je sigurno išao privatnim džetom...
NE BI IZNENADILO, BOSANCI SU TUPI, MI SAMO PIŠEMO, PISKARAMO, KOMENTARIŠEMO, I TAKO SE ISPRAZNIMO A ,,GOSPODIA, PO SVOME IZ DANA U DAN IZ GODINE U GODINU IZ DECENIJE U DECENIJU, JE¸E SE NJIH ŠTO RAJA LAJE, NJIMA NIJE BILO BOLJE NI U MATERINU STOMAKU, OBRAZA NEMAJU GZICI SE NE BOJE, U BOGA NE VJERUJU, RAHATLUKU NIGDJE LI TI KRAJA. SADA POTPISUJEM DA ZAVRŠIM KAO ČAUŠESKU ALI DA CIJELI ŽIVOT DO SMRTI ŽIVIM U IZOBILJU KAO ŠTO JE ŽIVIO ON.
Naravno da su tupi, i ovdje ja toliko i ne krivim političare, kriv je narod i dok se god sam taj narod ne promjeni neće mu se promjeniti ni stanje...Dok je god tom narodu prije svega bitan opstanak Republike Srpske i njeno otcjepljenje (što je kada bi malo bolje znali ustav BiH u principu nemoguće), ili pak drugima njeno ukidanje (što je isto tako gotovo pa i nemoguće) a trećima neki novi treći entitet (isto tako mission impossible) tome narodu nema napredka, nema pomoći i ne treba pomoći, jer je to njima dovoljno bez obzira na prazan frižider i stomak...zato normalan čovjek ne može potražiti sreću u ovim krajevima, i što prije mi "normalosi" to skontamo to bolje za nas, ja sam to već skontao i sada sam daleko od Bosne i HErcegovine, i moram reći da sam okusio značenje riječi "sreća" i "blagostanje"...Svim ostalim normalnim bosancima želim isto tj. da skontaju stanje ovdje i da uvide da je jedini izlaz iz ove situacije izlaz iz ove zemlje, i da ostave ove druge da ratuju i gladuju!!!!!
kad ste mogli do sad izgubite i ovu posteno....
Onaj je baš zagriženi navijač :))
Prosjek godina 80 :D