Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Damire, svaka Ti cast!
Sve naj nasem Hecimu!
Bravo Hecime, jarane stari :)
Svaka čast Damire, i da uspiješ u svojoj nakani da rukomet učiniš popularnijim u Americi.
Nisam ni znao da se i Hecim ispalio odavde... svako ko ima zrno mozga u glavi vec je otisao ili bar trazi nacin kako da ode.
hahahaha poenta price hebo im tuzlak majku u sred atlante
Svaka cast
igraj sarajvo nema veze nema veze nema veze
Bravo Hecime majstoreeeeee. puno pozdrava od generacije iz srednje, samo naprijed
svaka ti cast jarane, nastavi da promotujes nasu domovinu Bosnu! Samo New York ne drzi rang Premier Lige, sad sam ih gledao na youtube, i smatram da je to vrlo los standar rukometa u americi.. nebi sigurno mogli igrati u bosanskoj prvoj ligi..
Kaćeš bolan LOVU vratit sto si duzan papak
Bravo! Cestitam! Najbolji si!
Koja glupost,rukomet u AMerici fakticki ne postoji,uopste se ne izvjestava o svjetskom prvenstvu niti ljudi znaju sta je rukomet,popularniji je kriket u Bosni nego rukomet u Americi,ovo sto ovaj Tuzlak pokusava je cisto gubljenje vremena.
Pozdrav za Damira iz Gradačca.
Bravo Damire , pokaži amerima šta je pravi sport , za razliku od ragbija , bejzbola i ostalih gluposti tamo ...
Samo naprijed! BH Telecom u Atlanti ;)
http://www.youtube.com/watch?v=jXglAog38yo