Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Norveška nije napravila tehničku grešku nego im je suđen pasivni napad na 5 sekundi do kraja i umjesto da zabiju za 26-24 (imali otvoren put ka golu) idioti vratiše loptu ka centru, španci je uzeše i zabiše za produžetak i pobjedu.
Sagosen propo🤣
Koliko se ti španci u svakom sportu provlace...znaci ocekivano je da norveska koja je u naletu pobjedi ali ne oni se uvijek nekako izvuku..
Joj utakmice jbt, ajd reko gledat cu i nisam se pokajao. Najbolja rukometna utakmica ikad koju sam gledao. Kakvi vrhunski sportasi svaka cast. Mozemo samo sanjat da imamo ovakav rukomet il bilo koji sport.
Vamoooos 🇪🇸🔥
Kakva sportska nacija je Španija.