Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo podijelite plate igracima
Sta nesposobna uprava uradi ovoj Bosni pa to nije humano... ljudi redovno bili u Evropskim takmicenjima i vidjeli lopovi da tu ima para i sve pokupili. Bili pred gasenjem dok im nije dosao ovaj novi predsjednik i uspio postaviti ljude i izvukao sto se izvuci moglo. Svaka im cast na dosad uradjenom, sada ide nova sezona i puno srece i da se pehar vrati u Sarajevo...
hajde bosno, budi ono što si nekada bila. svaka čast upravi što je obezbijedila opstanak u ligi. sada idemo po titulu
Nova uprava mi djeluje puno bolje nego stara...nadati se da ce biti dobri rezultati
Svaka čast Sameru Residatu sto radi dobre stvari za nasu rk bosnu. Mozemo ga voljeti ili mrziti ali on sad za sada diže bosnu iz mrtvih.
@queen123 Svi tvoji komentari su o Residatu, jel to rodbinska direktiva ili je smijenjeni ministar nalozio radnicima da moraju o njjemu sve najbolje pisati po kliksu?
@dir.preduzeca pa kada pogledam malo bolje, ne znam sta bih mogla negativno napisati o tom čovjeku. gdje god je bio to je i funkcionisalo. ne glasam za njegovu stranku vise ali za njega bi glasala jer se pokazao dobro. nadam se da je odgobor zadovoljavajući?
Ovaj klub je preporodjen i zaista bolje rade nego sto je to ranije bilo. Bosna je ikona grada Sarajeva i ne smije propasti. Puno sreće.
na donatorskoj veceri skupili cijelih 900KM, jad i tuga
eto mogu dati Bubiju (Sahinovicu) da ih ne tuzi za zloupotrebu njegovog potpisa....