Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda se i njen djed,kao tad i velika vecina muslimana,borio za NDH...
Ovakve tekstove pisete sa namjerom da poticete raspravu i sukobe ,stvarno pokvareno i hinjavo
s bubnjem ???
Gledajući facu ove Ćamile,ja bih rekao da i kod nje nisu svi kod kuće !
Zbog rvata protjerana iz svog grada dok je beba bila al džaba glupost ne bira
A šta će kuja glupa
Nije dovoljno glasno udarala u bubanj.
voli ona ne obrezane Sta se tu moze
Nama Bosnjacima su ovi Bosnjaci koji nikakav afirmativan stav prema vlastitom narodu nemaju su najgori neprijatelji. Na sve strane gledam kako Bosnjaci minimiziraju zlocine pocinjene nad nama. Bas ko da su genocid nad nama napravili prije 500 godina a ne nedavno. Dok Hrvati i Srbi gdje god da su oni prema Srbiji i Hrrvatskoj teze, Srbi se prisjecaju jos Kosovskog boja ovi nasi za koju marku vise su spremni sve zivo da izdaju.
Realno, do 1990. jedno 98% bosanskih muslimana nije znalo što je to Bošnjak. U NDH se 80% muslimana izjašnjavalo Hrvatima, ostali Turcima pa pod Titom do 1950. vas se 30% izjašnjavalo Srbima, pa muhamedovcima, muslimanima i na kraju se 1990. sjetili Bošnjaka. Niste vi današnji Bošnjaci nimalo homogen narod i ima među vama ima puno razlika. Bošnjo sa Istoka Bosne je više povezan sa Srbima i totalno je druga sorta u odnosu na Bošnju iz Zapadne Bosne.
Uglavnom, kad se Bošnjaka izdvoji iz "stada", lako ga se asimilira. Zna se za ogroman broj muslimana u Srbiji koji su se posrbili, a isto tako u Hrvatskoj već duga generacija Bošnjaka ima neupadljiva imena poput Dino, Sara, Melita, Mirela, Majda, Alen odnosno imaju imena koja prosječni Hrvat smatra hrvatskim imenima. Na kraju krajeva i zadnji popis stanovnika je pokazao pad broja Bošnjaka u Hrvatskoj, gdje su nestali? Pohrvatili se.
Nije jos nadmasila Zenicanina Tarika F. u bodrenju Hrvatske.
Vatrena..... E j... ti pas mater
A ustase joj pobile familiju u Mostaru.
Do unatrag par godina ovo i ne bi bila nikakva vijest.Danas nakon silnih primitivizama Milanovica uz negiranje genocida i konstantnog biranja Komsica za hrvatskog clana Predsjednistva BiH ovo je prvorazredna vijest.
Nije ona mostarska već hrvatska rukometašica. Ona se odrekla države i naroda i tako je treba i posmatrati. Takođe ne treba joj davati prostora u medijima. Neka se njome bave njezini.
Inace Camila pravo Hrvatsko ime.
Oni citaju kao Kamila.
Cuj srce joj odlucilo,ja srca i gova.a.Po meni ti nemas srce,nego neku mjesinu.