Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo hladjenja nije na odmet...Izgubili, pa šta? Ako tlsu toliko moćni koliko se piše zbrisat ce Dance i opet su u igri. Ako ih ne pobijede, znači ima boljih od njih. Ovo je smotra najboljih. Tačka.
@Limeta.....hrvati jednostavno imaju taj pobjednički mentalitet koji im je donio velike uspjehe u svim sportovima. vi bošnje to ne možete shvatiti
pa sta ako ispanemo..idemo iz pocetka ... Vi u BiH ste zadnjim koji se trebate veseliti tome. Kad ste zadnji puta docekali bilo koju svoju reprezentaciju na aerodrumu a kamoli na trgu glavnog grada?
Hrvatski rukometni klubovi ne znače ništa u Europi, a reprezentacija im je decenijama jedna od najboljih u svijetu. Ogromne zasluge za to ima Lino Červar.
Kako se bude praznila Hercegovina sve će manje Hrvatska imati sportskih uspeha. Hercegovina je krś u kome se radjaju Dinaroidi generski predisponirani za sport. Još nacionalno nabrijani jer nisu iz Hrvatske i imaju tradiciju ekstremnog nacionalizma, iz tog krša su ponikle ustashe. Još kad iz te sirotinje osete slast novca postaju najbolji sportisti.
Usraše se kauboji. E cuj kauboji 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😆😆😂😂😂😂
Protiv koga tvoji igraju 🤣🤣🤣
Breskurac
Nije podnio ostavku, nego najavio ostavku
Veceg klauna od trenera nema ni na mapi, samo da jih neko skupio i odveo na svjetsko sa ovim imenima dosli bi do polufinala, ko mi ne vjeruje neka pogleda na yt komentar ispred par godina od Boze Suseca s kojim je Lino bio u svadji
Žao mi Katara...
Jel ovo onaj što je vrijeđao Bosnu ?
Sumnjam, Lino Červar je veliki gospodin.
Cekaj, zna li iko zasto su Hrvati “kauboji” i koje veze taj naziv ima sa njima, Hrvatskom, Balkanom, Evropom pobogu??????
Mogu hrvati uzeti. A Katar ce uzeti Argentinu.
Valjda se ostavka podnosi NAKON prvenstva, a ne dok isto traje i boris se za plasman. Koji samozivi pajac, bio i ostao.
Koju poziciju je igrao ovaj Lino dok je bio aktivni igrac?
Kad si tako pametan, sjeti se svoje mame... nije joj lako bilo u zivotu jel da?