Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra izjava, svakako treba finansirati sportiste kao sto je ona jer promovisu BiH. Mir botovi
Drago pametno dijete talentovano doslovno pliva u mulju ovdje, ne bih joj uopste zamjerila da ode negdje gdje ce je vise cijeniti i postovati, a opet, voljela bih da ostane
mrsch u pm. vec si psotala gladna,. trazi sponzore u inostranstvu, ionako si dobila taj bazen, kozo jedna ... nek ti djokovic da njegovog spanskog doktora za droge i eto, moci ces zadnjih pedeset metara brze plivati, nego prvi 50.
Razumljivo Lana, ali teško ćeš ti ili drugi vrhunski pojedinci dobiti podršku kakvu zaslužujete. Državni uhljebi sebi srede mjesečna primanja po 5k KM, a vama dodijele jednokratnu pomoć u tom iznosu. Jadno i sramotno.
Tebe Kabiri finansira, pardon tata Pudar voli pare
I meni treba kakvo financiranje, ili barem da mi malo sjašu sa nametima na gorivo. Milion puta bi bilo bolje da pare ulože u finaciranje nauke i tehnološkog razvoja, to bi bilo na korist svima, ali ajmo ko Kenija ulagat samo u sport i turizam. Škole nam i jesu na razini Subsaharske Afrike, to su više obdaništa za stariji djecu no mjesta učenja.
Obrni, okreni na kraju hoce svak samo pare.
Treba i meni Lani da radim u struci Medicina a nemam,ne moze jbga sam sam birao... Plivaj i osvajaju medalje malo manje kukat tako je kako je jbga
Ima posla za ljekare, samo svi hoće u Saraj'vo
Bas baca da je Lana ovo izjavila..