Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane u 7 brace pod hitno.
Hahahaha 😃👍🏻
Sto prije to bolje, hahaha dobarr 🤣🤣👍👍
izbacivanje kontejnera je izveo nekako usporeno, bez energije a kontejner se nije ni otvorio, sto znaci da se nisu izvukle sigurnosne igle te je letao oko njega neotvoren. srecom, snasao se i rezerva se otvorila. ovo bilo je bas gusto.
Ko je sretan ni u hali nije gladan
Čisti štimungi sve je iscenirao. Trebaju mu pregledi
Ovo samo može izvesti dobro iskusan paraglajder.
Iskusan bi paraglajeder pri prvom udaru vjetra otkačio krilo a ne upao u njega.
Meni bi enzimi prestali radit kad bi vidio ovo zapetljanje na nebu..
Klasični puš mi puli.
Nije jedva otvoriop padobran, nego se zapetljao u vec otvoreni padobran. Novinaru otvori oči pa piši.
Sad malo do skole svrati da malo teorije naucis... pa malo i prakse.... itd... dobro ti dodje...
Ključne riječi: Video Obišao Svijet
Samo izazivaju sudbinu, sve nešta kofol adrenalin, što ne igra žmire.
Pa nije izbjegao pad i smrt... on je samo izbjegao smrt... a samim tim sto je skocio... pad je tu... i neizbjezan je... reko samo neka se zna klixeru
Ja sam se "usrao" gledajuci...
Savremeni rezervni padobrani imaju automatski mehanizam za aktivaciju...
malo si pobrkao padobranske skokove i paraglajding. vecina paraglajdera ima kontejner sa razervnim padobranom u samoj stolici (ali ima i drgugih rjesenja) i aktivira se povlacenjem rucice. kontejner ispada napolje, rastvara se i iz njega ispada padobran.
zabacivac tako je 👍
Covjece koji adrenalin. Malo ko ovo razumije.
Covjece koji debilizam,malo njih to razumije.Koliko njih se polomilo,neko i trajne posljedice ali ponovo nastavljaju.Hajde tinejdzeri da se ovom gluposcu bave ali porodicni ljudi,nikako ne ide u glavu.Imaju porodicu i sve stavljaju na rizik radi malo adrenalina,sebicno!!!
Uhhh