Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga jos ovo zanima dajte molim vas....
Zasto Grad Sarajevo i svi ovi ostali sponzori takmicenja ne podrže i ovu malu izvrsnu Farah Onescuk, sramota grade moj.
Pucaj mi u srce kazi da je kraj onda idi, idi druge varaj
Farah se godinama sistematski koči, šalju se razni uhljupi za pare OKBiH po raznim anonimnim takmičenjima, pare se daju za nepostojeća udruženja dok se klinke i klinci sa vrhunskim rezultatima namjerno uništavaju. Razumijem šta RS radi i šta im je u interesu, ali zašto i federacija??
Sviđa mi se kako su mudro provukli ova dva takmičenja za koja nema sredstava, a još ima vremena da se iznađu. Drugačije ni ne možeš sa političarima.
Bitno je da je bilo finanancija za Fazliju koji je na svako takmičenje isao turisticki na račun drzave a nikakav rezultat nije ostvario
fazlija je mogao samo zrak pogoditi a eno ga uhljebio se u gradaku upravu nesto kao radi, pravi kreten sa torbicom… nehljeb
helikopter helikopter
Dobra bi ti nama bila za rata :)
Tesko , cim zapuca ovi imaju potvrde za ravne tabane...