Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar transfer, inter bi bio previse realno. Vako ce nadam se igrat.
sjedice on i ugenku starise
Zato je Tino tu gdje je sad.A ti?
Mnogi su dobijali više prilike od njega, a bili su klocine. Trebao je i sada dobiti poziv jer ga ekstra ide u Hajduku. Sretno u Belgiji.
neide ga vise u hajduku
Igrac sa dosta potencijala, nadam se da ce imati dobru minutazu. Svaka cast
Tino hvala ti na svemu, na 4 prelijepe godine i uživanja u tvojoj igri i tvojim ljudskim kvalitetama. Torcida te je zavoljela toliko da će ćeš nam još dugo nedostajati. Imati Sarajliju u Hajduku za mene je bio pravi gušt i 90% mojih putovanja uz Hajduka su zapravo bila putovanja sa tobom i ostalima. Želim ti puno sreće u nastavku karijere i znaj da ćeš uvijek imati klub gdje ćeš biti rado viđen i primljen uz najveće počasti. Ti si to i zaslužio majstore!
Seventeen Susic igrac koji obecava
srećno
Sretno Tino...sve najbolje.
Sretno i nastavi sa dobrim igrama ...kvalitet imaš ...predanim radom u boljem klubu samo možeš napredovati . Žao mi je što nisi dobio poziv jer ga kao zvanično najbolji igrač 1.HNL lige u prošloj sezoni definitivno i zaslužuješ.
nijese svidio spahicu pa dzeko nije dao daga zovu
i babo i otac posebno su ti pičkice...sve jebaci i manekeni i muslimani..uzme ih hvatica pod svoje i tu su manji od makova zrna..cuj mu imena Babo sead sin Tino..boze me sacuvaj...
u najboljoj formi u srbskoj reprezentaciji koima najvise pokemona
Hvalim te Boze sto ga makar oni uzese nazad,i Hajduk je proigrao bez njega. Nema veze sto nije Inter i sto nisu velike pare,samo idi da te nase oci vise ne gledaju.Bez oca te ne bi ni u Belgiji uzeli,nema gdje te nisu selili i budi sretan da je i ovo uspjelo
stati znas
sretno u daljnoj sportskoj karijeri i zivotu
Sretno,a zamjerka Mesi sto te nije pozvao.
sta ga messi ima zvat
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eh konačno ga se uspio Hajduk riješiti, vala i i vakat je bio koliko su ga selili do sad
preselioje