Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa srecom komsijama u grupnoj fazi....., za sada jedini klub iz bivse Juge koji e barem tu negdje blizu navecim
dobit ce juve u grupi i taman cu otici da pogledam to
Možemo mi srati da Dinamo trpaju ali iz godine u godinu oni su u Europi
to mu je jedini nacin da napuni stadion u ujedno i klupsku kasu. Real Bayern, Barcelona,Chelsea i sl. ih zorane sta mislis da je uefa glupa i da nece nastimat da Vas takvi klubovi zaobidju, pa oni vise vole da pune i sebi kasu nego da ih gledaju poluprazni stadioni...
mozete okrznut necim jedino njihov autobus ako dodju. a sta si se podigo hebo te brat zdravko. opet ce te bit kanta za nabijanje gol razlike ko i zadnji put.
HAHA BAYERN I REAL... koji si ti LEVATINA
koji si ti levat. pa naravno da zele atraktivnije protivnika. ne bore se za 1. mjesto bitno je koga ce dobiti u 3. sesiru.
koj ba ime Jesil ti glup covjek il samo nek se nesto napise? Valjda ti je jasno iz komentara eeee1234 zasto prizaljkuje jake protivnike.Oni su zadovoljni i samim plasmanom.Sta mislis da u Bosnu dodje Real ili Bayern? Uh Hebote,za mene bi to bila velika stvar a i za drzavu nam vjerovatno.
Pozelio Mamic da ga natabaju postenski..
Mamic, Sanader, Kalmeta i Merzel , jaka soba( grupa)
zna coek gdje pare leze
Pa njihov cilj i jest uzet pare i molit se bogu da im nenabijaju gol razliku.