Nogomet
0

Zoran Mamić poželio Bayern i Real u grupi

FENA
Trener Dinama Zoran Mamić nakon uvjerljive 4:1 pobjede nad Skenderbeuom i plasmana u Ligu prvaka izjavio je da bi želio biti u grupi s minhenskim Bayernom i madridskim Realom te da njegova ekipa može nekome pomrsiti račune.

"Naravno da sam sretan i vrlo emotivan. Bila je na momente stresna utakmica. Odmah nakon vodstva primili smo gol, ali momčad je ostala mirna. Doveli smo utakmicu na svoj mlin. Unatoč svim upozorenjima, ostali smo na početku drugog dijela s igračem manje. Svašta mi je prošlo kroz glavu, ali momčad je reagirala jako dobro i zasluženo pobijedila", istaknuo je Mamić u razgovoru za Arenasport.

Dinamo će se u petak na žrijebu grupa Lige prvaka naći među 32 najbolja europska kluba, a Dinamov trener izrazio je svoje želje.

"Ne znam tačno koji su klubovi u kojoj jakosnoj grupi, ali neka bude Bayern iz prve, Real iz druge, a ne znam ko je najbolji iz trećeg 'pota'. Ne treba očekivati čuda, ali vjerujem da uz ovakvu podršku nekome možemo pomrsiti račune. Ova ekipa ima potencijala i može nekoga okrznuti", zaključio je trener Dinama koji je najavio da će tim dobro proslaviti ulazak u Ligu prvaka, a onda se dvije sedmice pripremati za nastavak takmičenja u Prvoj HNL i Ligu prvaka u kojoj je Dinamo posljednji put igrao prije tri sezone.