Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ravnopravni a tek peti.Svašta ćeš čuti,još kada ih Belgija razvali zaostajat će 6 bodova
pa i sada mozemo biti drugi ali moramo oprat belgiju
Imamo najlakši raspored do kraja. Zašto ne bi pobijedili i Belgiju. Ajde Bgt nisu ni oni sad neka velesila.
Pa dobri smo, imamo vise bodova od srbije i crne gore zajedno ili bod manje od srbije crne gore i makedonije zajedno :)
sad se vidi da je pape teleća glava uništio ovu generaciju. laički se vidjelo da užasno griješi
Hrvatska♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
To Kurvatska!!!!
vec smo u barazu ako ne mozemo dobiti kipar i andoru i remizirati sa welsom onda i ne zasluzujemo prolazak
Mesa mora sjesti dobro i popricati sa konjem spahicem ii ostalim u odbrani da protiv belgije ne dribla Protiv njih nema zajebancije max. opreznost
biće ovo dobro ako Bog da proći ćemo mi ko flak :-), kriza je prošla vidjelo se sinoć napadali su naši ko vukovi organizovano, tačno, pouzdano, bez panike extra, bravo Meša majstore.
Aga, ako bosnjacki narod ima cilj,to nikad nije dolazilo u pitanje. Vecinom slucajeva je problem,sto nema cilja!Kao sto ga nije imao ni Safet.