Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovim komentarima, svi su uvjereni u pobjedu BiH. Dosta podcjenjivački, kao da se igra protiv Andore. Najčešće se takav stav obije o glavu.
NEKO SE BORI ZA EVROPSKO PRVENSTVO A NEKO DA NE ZAVRSI CIKLUS U MINUSU
joj novinara. ništa bolan ne zavisi od nas nego od drugih rezultata. ako se to ne poklopi džaba nam je i 10 boba
Ovaj Mesa donio videoanalize i kao da je otkrio novi metod rada. Pa to se koristi ima 40 godina. Nije nama niko kriv sto Sliskovic i Susic nisu znali za to (Susic je samo znao za snimke na kasetama a nije za analize dok je Sliskovic....haj necu sad)....Ciri do duse nije ni trebala videoanaliza kad je on bio i video i analiza.
e pa za drugu poziciju nije dovoljno bod!!!!
hahahahah ovo opet Safet selektor ? pa se ovakve izjave bubaju !
Uvijek uz repku ali treba biti i realan. Uspjeh je dolazio dobrom igrom a ne nekakvim matematickim racunicama. Ako mi i ako oni i ako bude srece i ako bi ovi ovako igrali mi idemo dalje. Igrajte borbeno i nema frke. Hajmo BOSNO(i HERCEGOVINO) !!!!!
Solidan, kriticki osvrt na nasu reprezenraciju i predstoji mec, kao i objektivan prikaz situacije u grupi. Ali, u zadnjoj recenici autor teksta zakljucuje u smislu: "Dvoboj u Briselu je vazan, ali ne i krucijalan mec." ?!? Eventualnim porazom reprezantacija BiH gubi sve sanse za plasman na zavrsnicu EP u Francuskoj. Zar to nije "krucijalno"? Jednim potezom prosipamo sve sto smo tako brizljivo pomuzli...
Opet mi i nase racunice.Znaci mi cemo ko s poslom pobijedit i Vels i Kipar jer se oni nece ni branit a svi suparnici ce medjusobno igrati nerijeseno? A kakva je racunica ako nam Vels otkine bod?
mi smo ekipa koja moze izgubiti od svakog al isto tako i otresti bilo koga zato protivnik ne zna sta ga ceka a ni mi :)
NEPUJKU U ZUMUKON !
NzumijaKo ŠavijaLo
Zidovi dobijaju Kipar i Andoru a gube od Velsa i Belgije tako da nama 3 pobjede odgovaraju za 3 mjesto. A treba i srbe pratit hocel uspjet izvuci se iz minusa hahahahah zamisli odigras 5 utakmica i imas -2 bodova hahahahaha mec sa Armenijom bit ce im historijski jer ova dva ostala gube 100%
Pa, Zvjezdane, pa majstore... haha To onda kad smo ih 4:2 dobili :)
POBJEDA ZMAJEVI !!!
Dragi Zmajevi, puno sreće, idite na sva tri boda !!! Naprijed naša Bosno i Hercegovino !!!
ovo ko da je teleca glava davala izjavu cuj bod treba uvijek ici na dva tri razlike
susicu odlazi!