Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno ucinite nas ponosnim po 100 put ako bog da
Jedan dio mene navija za Bih svim srcem,jer sam Bosanac,a drugi protiv njih,radi svih papaka koji silom prave reprezentaciju Bosnje,a ne Bosne i Hercegovine. TAko da cu u oba slucaja biti zadovoljan,i ako se plasiraju i ako se ne plasiraju na Prvenstvo.
E moj reufe vidi stadiona i djeca nam se smiju
Jel ima negdje internet prenos vecerasnjie utakmice?
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/
Eh bas taj sam i ja pretpostavljo a ne ide na iphone -.-
Stvarno sramota kakav mi stadion imamo a stalno smo medju 20_30 NAJBOLJIH REPKI NA SVIJETU,zar nije moguce nesto po tom pitanju uraditi,zar cemo se citav zivot diviti drugim stadionima i nacijama koje nam nemogu ni kopacke ocistit sretno zmajevi
Sretno... Svako dobro Bosno i Hercegovino!
Lijep stadiončić, nema šta.
jednom se za Bajram kvalifikovali na SP, ovaj put uz hidzretsku na baraz!
1-3 za nas.
Mene samo zanima koliko plaćaju ove redovne nacionaliste da ovako pišu čestitke, jer eto, jadni nemaju kome u realnom svijetu da ih upute. Tj. da zagađuju sve što ima smila u ovoj državi? Zna li neko, možda prodam karakter i moral, ako vrijedi pare. jer jbg lopata je ovdje strana, samo kuckanje po tastaruti.
Imam neki los predosjecaj
Eki zmajceki, nismo Vencaslo, ljiljani valjda!
Pouka nasim momcima - da se neki treninzi imaju shvatiti ozbiljno. Jer se pikaju. Kao ovaj vecerasnji.
sretno zmajevi
Nula nula ili jedan jedan na obje bitne utakmice naše grupe. Ili će Belgija razgulit Izrael, a mi ovdje dobaražit se sa 0-0.