Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad smo ih ispratili po pobjedu, haj'mo svi na proteste, haj'mo ih rusit mater im *** !
Pjanić na četvrtoj slici: hajmo je rušit :D
sa srecom...
Sve je lijepo, al' ova LEGEA je takvo smece od opreme. Sroza tim za dvije klase. Neko je tu uzeo grdne pare kod potpisivanja ugovora.
Vi što dislaykate zapitajte se što čitate članke o nama... ja ne čitam ništa o vašim repkama osim što mi nije krivo kad pobjeđuju već naprotiv. Ali to je vaša stvar gospodo psihopaćenici, stvari idu prirodnim tokom koliko god vi to željeli ili ne, jednog dana uhvatićete sebe, ako već niste, kako navijate za Spahu, Džeka, Pjanu, Seju, Vedu, Ogija, Asmira, Misketa, Mensura, Ibru, Stevu...to su istinski "ZMAJEVI" - PONOS NAŠ .
Sretno Zmajevi. Gledaj jakne kod Papeta :)
oce li jadnici moci da se koncentriraju kad se u zemlji spremaju veliki neredi. kuku im majka
ma poderi te ih momci naši samo hrabro ,svi za jednog jedan za sve, svi za BiH
Na četvrtoj slici Pjanic odmjerava trebu. :D
Samo HRABRO momci!!!
Sretno Zmajevi!!!!
Idemoo,samo jako !!!!!!!!!! Jedva cekam,malo na proteste pa onda ALL DAY ALL NIGHT BOSNA
jedva cekam tekmu ! Sretno zmajevi !
Sretno i da se aBd vratite s 3 boda, zgazite ih!!!
Sretno zmajevi !!!