Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno naši Ljiljani!
h8er_ Zmaj od Bosne je koristio polumjesec i zvijezdu kao svoj grb (na zelenoj podlozi), odnosno grb Bosne u njegove vrijeme. Kako ćeš podnijeti mrzitelju zelene boje? :)
gledaj spahe giganta , lijepo te vidjeti ponovo kapitenu !
Realno, 1-2 za nas... Mladi smo, jaki i zeljni dokazivanja... Samo ako im moral bude visok, ima da zmajici nasi poderu zize
Mislim da ce nasi prvaci cak i bolje igrati sad protiv Izraela sa ovom postavom nego sa regularnom.
Sretno i sve najbolje i do pobjede aBd.
Sretno Zmajevi Sretno Ljiljni Sretno Bosanci i Hercegovci
prodata je ta utakmica i prije negoli je počela, stoga činjenice da smo u slaboj formi i da pojedini igrači nedostaju nemogu a da nekažem pravu istinu da ni ovog puta nećemo proći.
Kada Izraelci vide Safetovu ogromnu glavu, zamjenit ce Iron Dome protivraketni sistem sa njom.
hajmo ljiljani
Begovicu, voli te Trebinje!
Izrael-Bosna 0:2 37" Medunjanin 69" Hajrovic
sretno
pape povrijedi se
Pogled u buducnost : Ben Sahar (ex-Chelsea) zabija golcinu 10 minuta prije kraja i gubimo 1:0. Nakom jos 10 sjednica nogometnog/fudbalskog saveza BiH , 23 Februara 2015 je konacno odluceno da Safet Susic i dalje ostaje selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine. Sapunica Agency se nastavlja.
Vratio se Spahaaa. Ipak ima nade.
Spaha je opet dokazao da je ljudina
nema dzeke i tin tina mozda i bude nesto ovi s klupe su zeljni igre i znam da ce dati sve id sebe.Jos veliki plus nema stricekovog tin tin.