Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli me kurac! Pravda za Zukanovica! Pravda za Zukanovica!
Nažalost, opasno se hladnim od ove repr. Da nema mjesta za jednog zahirovica, zukanovica, pandže... A ima za rin Tin Tina, sramota.
Da ga hoće zabit Džekson :D
samo da rin-tin-tin zaigra i da mu neki slon uvali i podrobi kljove.... amin...
Ako igraci nebudu trazili smjenu susica do svjetskog, zelim im da radi njega svaku izgube sa 5-0, a i ako bude neki rezultat nek se zna da nije do trenera ni sekunde nego do igraca,i jos nesto gadi mi se gledati reprezentaciju u kojoj si ti selektor i necu je ni gledati.Fuj
Ljudi, jeste li vi normalni? Puštate da vas pred SP dotiču namjerna uzburkavanja strasti i animoziteta prema reprezentaciji, a sve u cikju da se u nju unese nemir koji će je spriječiti da ostvari rezultat u Brazilu. Mi samo treba da se ponosimo i gledamo, a ove manje probleme ćemo riješiti poslije takmičenja, ako ih tada još i bude.
rezuultat je nebitan samo ozljeda da ne bude
sranje.. rezultat je itekako bitan.. zasto ne bi bio bitan pred pocetak SP-a.... sta to tebi majke ti podigne moral.. neka pobjeda ili kada izgubis u necemu.. haj ne seri sanja...
@izvini.. eto samo sto imas lijep nick....
Sta ovo zavijaju Dzeku jadna ti majka???
sta se brines za krampu
Eh da su nam svi igraci krampe kao Dzeko...Ne bi strahovali od jednog Irana.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jbes reprezentaciju i selektora gdje igraci sastavljaju ekipu,dzeko i spahic,dva uhljupa.a susic hinja
E Safete sto me natjera sa svojim bezobraznim bahatim odnosom spram Zukanovica da sve pare s premier racuna stavim na obalu slonovace, sto???
Sto ne date da se komentarise Ana Mariju Jurisic. Ih koji ste vi lopovi :)
Private ukljucen, nekom krv pusta :)
svi ste vi budale, svi ste !ebene budale, govorio je svojim vrsnjacima mali Sale, !ebo kolikere video igre i sve vas, ja odo krast, necu ko vi cijeli zivot na ovom klixu skupljati glas...:ovaj klix je tacno napravljen za maloljetnike...et bas tako..
Obala Slonovače 2-0 Bosna i Hercegovina. Odokativna procjena danas šarno listić u kladari.
Samo naprijed Komentari su suvišni
Da vidimo kako ce nas "strateg" veceras otrijezniti ....
Susicu nije prioritet pobjede hPlemena iz obale slonovace , pitam se sta ce mu biti proritet na SP-u,kad pocne....
e bas bi veceras volio da vidim na djelu od prve minute zvijezde Sunjica Susica Vrsajevica Hadzica , ajde pape pokazi da imas muda i gurni ih od prve minute da vidimo sto su oni zasluzili poziv .....