Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je Messi imao najviše golova i asistencija, a Ronaldo osvajao ligu prvaka uz pomoć sudaca onda ste govorili da su važniji trofeji i Ronaldo je dobijao zlatne lopte. Sad kada Messi ima Svjetsko, sad bi gledali nešto drugo 🤣 I ako je nije dobio Ronaldinho 2006 zbog lige prvaka i lige ne treba je sada dobiti ni Haaland. Dobio je Canavaro samo zbog SP kao i Brazilski Ronaldo 2002 kada je dao 20 golova u citavoj godini.
Dajte Nusretu da se uslika sa loptom...
Messi popio gle mu oči
Klošar Lopovski Cionisticki
Nije mu tjelohranitelj cionista sta pricas ti???
Jarane, de malo proguglaj....njegov tjelohranitelj ima oca porijeklom iz Maroka. A sam Yassin se deklariše kao Musliman i uz to klanja 5 puta dnevno. Pa da te pitam da li bi neki cionista ili ćifut uzimao Muslimana i dao mu svoj život na čuvanje. I de prestanite sr.ati više sa tim neosnovanim prozivanjima i pričama kako je Messi židov i slično.