Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne do Bog da dođe u arsenal... najbolje mu je da ostane u wolfsburgu....
ne kod zhabara, moj dzeko\'o !!!! arsenal bi bio najbolja adresa za tebe.
idi koliko te noge nose wolzbur ce sljedece sezone da se bori za opstanak u bundes ligi ali povedi i misketa sa sobom a neka pirla proda milan i neka dovede misketa
jesu naporni sa ovim Džekom... ako ode u Italiju neće zabit ni 5 kamoli 15 golova Hebo... nije on Milanov Pato
bolje bi ti bilo u CELIKU ,hebo Milan...
daj ba sta pricate....Ispade po vasem u Italiji niko ne moze dati vise od 10 golova... gledaj ove sezone milita, di vaia, gilardina... vala kad mogu oni preko 20 zabit moze i Edin. Citam kao Milan nece imati perspektivnu ekipu, pa sta moze biti perspektivnije nego da ti dodje Edin Dzeko i igra u napadu sa Patom a iza njih stoje 2 fakina koja znaju sve sa loptom Pirlo i Ronaldinho, a naravno da se Milan nece zaustaviti samo na dolasku Dzeke. I malo prokontajte, ipak to je klub koji je uz Bocu Juniors najuspjesniji na svijetu, Edin navija za njih, i nek ide za onim sto voli !
Dzeko dijamantu, kad se vec toliko zelis javiti na pripreme Milana 6. jula, evo ti njihov broj pa se javi: 302 - 467 - 9872
Ma to bi bilo najbolje jer kako ce odbiti ako kao mali sanja da igra u milanu...
Svaka cast momku ali dosadni ste vise sa tim Dzekom. Nije on toliko vruca roba kao sto se u kod nas govori
ko spominje klupu u milanu ovdje? Pa nizu ni u Milanu mamlazi da plate 30 miliona za igraca da im na klupi sjedi? Samo prvih 11.
ma sta seru vise kakvih ba 25 mil nidje veze ne vrijedi on ni 15
ma idi više tako ti svega na svijetu......
ja da sam na njegovom mjestu ne bih u italiju, uništit će se, i nije on za milana, bolje mu je nek igra u njemačkoj....
Naravno da se ne mogu porediti. Wolfsburg je Milana raaaazvaaalio. Milan je u stanju raspada ko i kompletni Italijanski fudbal, geldali ste Confederations Cup, sve je jasno.
ja ovdje klocova za izvoza.da jedijamant slušo kloceve kao sto ste vi igro bi za OLIPIKUE.hihi. a sada ide u MILAN. MILAN I wolfsburg se nemogu poredit.SAMO NAPRIJED DIJAMANTU.